• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ιρλανδία - Δουβλίνο

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ιρλανδία - Δουβλίνο

Οι πτήσεις για Ιρλανδία φθάνουν είτε στην Δημοκρατία της Ιρλανδίας (γνωστή ως Έιρε) με πρωτεύουσα το Δουβλίνο, ή τη Βόρεια Ιρλανδία, που είναι τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου και με πρωτεύουσα το Μπέλφαστ. [χάρτης] [χάρτης]

Το αεροδόμιο Dublin Airport (DUB) βρίσκεται σε απόσταση περίπου 10 χλμ βόρεια από το κέντρο του Δουβλίνου. Εξυπηρετείται από ένα μεγάλο αριθμό λεωφορείων και ταξί, που σας επιτρέπει να μεταφερθείτε από και προς το αεροδρόμιο με ευκολία.
Το αεροδρόμιο του Δουβλίνου είναι προσβάσιμο με πάνω από 1.000 λεωφορεία και πούλμαν καθημερινά. Από το αεροδρόμιο μπορείτε να φτάσετε σε πολλές περιοχές μέσα και γύρω από το Δουβλίνο, καθώς και διάφορες πόλεις και κωμοπόλεις σε ολόκληρη την Ιρλανδία. Αεροδρόμιο [χάρτης]

Επίσης είναι η έδρα της Ryanair, είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους. Η έδρα της είναι στην Ιρλανδία με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου.


Το Δουβλίνο είναι επίσης ένα από τα επτά αεροδρόμια στον κόσμο που μπορεί να εξυπηρετήσει και τα 5 αεροδρόμια του Λονδίνου: Stansted , Luton , Gatwick , Heathrow , City. Υπάρχουν περίπου 50 καθημερινές αναχωρήσεις από το Δουβλίνο προς όλα τα 5 αεροδρόμια του Λονδίνου.

Έχει την μεγαλύτερη κίνηση στο νησί της Ιρλανδίας, και ακολουθείται από Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέλφαστ, Cork, και το αεροδρόμιο Shannon.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση