• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Δανία - Κοπεγχάγη

Πτήσεις από Ελλάδα προς Δανία - Κοπεγχάγη

Η πρωτεύουσα της Δανίας, η Κοπεγχάγη είναι ίσως η πιο όμορφη πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού βορρά με απέραντα πάρκα και ευρύ δίκτυο ποδηλατοδρόμων.
Ο διεθνής αερολιμένας της Κοπεγχάγης Copenhagen Airport, Kastrup Airport (CPH) εξυπηρετεί καθημερινά 60.000 επιβάτες και καλύπτει τις επίγειες ανάγκες τους μέσω υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στο νησί της Amager , μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Κοπεγχάγης, και 24 χιλιόμετρα δυτικά του Malmö (Μάλμε - Σουηδία), στην άλλη πλευρά της γέφυρας Όρεσουντ (Öresund).

[Η γέφυρα Öresund ή οresund είναι μία γέφυρα με σιδηρόδρομο και αυτοκινητόδρομο διπλής κατεύθυνσης στο στενό του οresund, και η οποία συνδέει το νοτιότερο τμήμα της Σουηδίας με την Δανία].

Είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στις σκανδιναβικές χώρες και ένα από τα παλαιότερα διεθνή αεροδρόμια στην Ευρώπη.

Το αεροδρόμιο εξυπηρετεί περισσότερους από 62.000 επιβάτες ημερησίως. 23,3 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το 2012, καθιστώντας το, το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στις σκανδιναβικές χώρες.

Η Αθήνα συνδέεται με την Κοπεγχάγη μέσω απευθείας πτήσεων του Δανικού εθνικού αερομεταφορέα SAS Scandinavian Airlines. Η πτήση διαρκεί τρεις ώρες και δεκαπέντε λεπτά. 


Από Θεσσαλονίκη πετάτε με ανταπόκριση δρομολογίων μέσω: 
Ζυρίχης (Swiss Air)Μονάχου (Lufthansa) κ.α.

Αναχωρήστε από Λάρνακα προς Κοπεγχάγη με ανταποκρίσεις μέσω Αθήνας των Cyprus Airways, 
Scandinavian Airlines, Aegean Airlines.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση