• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Πολωνία - Βαρσοβία

Πτήσεις από Ελλάδα προς Πολωνία - Βαρσοβία

Warsaw Chopin international Airport (WAW). Είναι διεθνές αεροδρόμιο που βρίσκεται στην Βαρσοβίας, (Πολωνία). Το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Πολωνίας, που χειρίζεται το 50% της επιβατικής κίνησης της χώρας.

Το Αεροδρόμιο Chopin της Βαρσοβίας βρίσκεται στο νότιο-δυτικό τμήμα της Βαρσοβίας, περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Στο αεροδρόμιο είναι εύκολη η πρόσβαση με το αυτοκίνητο, τη δημοτική συγκοινωνία με λεωφορεία ή ταξί.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση