• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Φινλανδία - Ελσίνκι

Πτήσεις από Ελλάδα προς Φινλανδία - Ελσίνκι
photo
Helsinki airport Vantaa (HEL) είναι το κύριο διεθνές αεροδρόμιο του Ελσίνκι, Πρωτεύουσα της Φινλανδίας. Βρίσκεται 17 km βόρεια του Ελσίνκι και είναι το τέταρτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στις σκανδιναβικές χώρες.

Το Helsinki Airport επιλέχθηκε ως το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο το 1999 σύμφωνα με IATA σε σχετική έρευνα σχετικά με το θέμα. Το 2006 σε έρευνα της AETRA για την ικανοποίηση-εξυπηρέτηση των πελατών κατετάγη σε ένα από τα καλύτερα αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με το Association of European Airlines. Επίσης είναι ένα από τα πιο ακριβά αεροδρόμια στην Ευρώπη.

Συγκοινωνίες.
- Το αεροδρόμιο συνδέεται πολύ συχνά με λεωφορεία.
- Ταξί.
- Σιδηροδρομική Γραμμή σε σύνδεση με το αεροδρόμιο.
- Πολυτελή πούλμαν από Finnair είναι επίσης διαθέσιμη από και προς το κέντρο της πόλης (συνήθως περίπου 30 λεπτά).
- Μεγάλων αποστάσεων τρένα για κατευθύνσεις για Τάμπερε, Λάχτι, συμπεριλαμβανομένων και γραμμών προς Αγία Πετρούπολη και Μόσχα.
- Οι συνδέσεις Coach, τη διάρκεια της ημέρας και όλη τη νύχτα, σε όλα τα μέρη της Φινλανδίας παρέχονται από Matkahuolto και ExpressBus . Αναχωρούν από το τερματικό λεωφορείων του αεροδρομίου.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση