• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Νορβηγία - Όσλο

Πτήσεις από Ελλάδα προς Νορβηγία - Όσλο

Oslo Airport Gardermoen (OSL), γνωστό και ως Gardermoen Airport, είναι το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το Όσλο , την πρωτεύουσα και την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στη Νορβηγία.

Περισσότεροι από 22 εκατομμύρια επιβάτες διακινήθηκαν μέσω του αεροδρομίου το 2012, καθιστώντας Gardermoen το δέκατο ένατο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ευρώπη.
Το αεροδρόμιο βρίσκεται 35 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Όσλο, και συνδέεται με το κέντρο της πόλης με την υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικής γραμμής Gardermoen.

 
Οι δύο κύριες εγχώριες αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Gardermoen είναι η Scandinavian Airlines System (SAS) και Η Norwegian Air Shuttle

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση