• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Γερμανία - Μόναχο

Πτήσεις από Ελλάδα προς Γερμανία - Μόναχο

Munich Airport (MUC)
Το αεροδρόμιο του Μονάχου βρίσκεται 28,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, και είναι ένα κομβικό σημείο για τη Lufthansa και της Star Alliance. Βρίσκεται κοντά στην παλιά πόλη του Freising και το όνομά του στη μνήμη του πρώην Πρωθυπουργό της Βαυαρίας Franz Josef Strauss.


Πτήσεις από Ελλάδα προς Γερμανία - Μόναχο

Το αεροδρόμιο του Μονάχου είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στη Γερμανία όσον αφορά την επιβατική κίνηση πίσω από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, και το έβδομο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης. Είναι το 12 πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο από την άποψη της διεθνούς επιβατικής κίνησης.

δρομολόγια.

Πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια πρός το αεροδρόμιo του Μονάχου από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με απ’ευθείας πτήσεις μέσω της Aegean Airlines και της Lufthansa. Επίσης υπάρχουν δρομολόγια και άλλων αεροπορικών εταιρειών όπως οι Austrian Airlines, KLM, Swiss Airlines, LOT και Tarom με ανταπόκριση σε άλλους προορισμούς.

Συγκοινωνίες.

Υπάρχει απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου με το κέντρο της πόλης του Μονάχου και συγκεκριμένα τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης (Hauptbahnhof) μέσω του προαστιακού σιδηρόδρομου (S-Bahn). Οι γραμμές S1 και S8 θα σας μεταφέρουν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πόλης του Μονάχου σε περίπου 40 λεπτά. 
 Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από την έξοδο του επιβατικού σταθμού 2 (Terminal 2) στο χώρο των αφίξεων, τις διάφορες λεωφορειακές γραμμές που θα σας οδηγήσουν στο κέντρο της πόλης είτε στην περιοχή που επιθυμείτε.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση