• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Πακιστάν.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Πακιστάν.

Jinnah International Airport (KHI) Είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Πακιστάν, βρίσκεται στο Καράτσι (μεγαλύτερη πόλη στο Πακιστάν, πρώην πρωτεύουσα της χώρας. Βρίσκεται στην ακτή της αραβικής θάλασσας. Η μεγαλούπολη είναι το οικονομικό και εμπορικό κέντρο, καθώς επίσης και ο μεγαλύτερος λιμένας της χώρας).

Το διεθνές αεροδρόμιο Jinnah International Airport (KHI) εξιπηρετεί 12 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Κατά το οικονομικό έτος 2008-2009, πάνω από 5,725,052 επιβάτες χρησιμοποίησαν Jinnah.


Πτήσεις από Ελλάδα προς Πακιστάν.

Allama Iqbal International Airport (LHE). Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο Πακιστάν , που εξυπηρετούν την Lahore Λαχώρη, (δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ράβι, λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ινδία. 
Είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Παντζάμπ και το βιομηχανικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό κέντρο του βόρειου Πακιστάν. Συγκαταλέγεται στις 30 μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου). Αρχικά γνωστό ως Lahore International Airport , μετονομάστηκε το 2003 σε Allama Muhammad Iqbal.

Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Συνολικά 3.192.904 επιβάτες έχουν ταξιδέψει μέσω Allama Iqbal International Airport, το 2009 καθιστώντας την 2η πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στο Πακιστάν.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση