• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Bastille Day - Εθνική Γιορτή Γαλλίας

Bastille Day - Εθνική Γιορτή Γαλλίας

Η Βαστίλη φρούριο με οκτώ πύργους που έχτισε το 1370, κατά τη διάρκεια του Εκατονταετούς πολέμου, στο Παρίσι. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. 

Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Στη μάχη που επακολούθησε, σκοτώθηκαν περίπου εκατό άτομα. Μετά την κατάληψή της οι φυλακισμένοι ελευθερώθηκαν. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας.


Bastille Day - Εθνική Γιορτή Γαλλίας

Γιορτές και πυροτεχνήματα μπορούν να απολαύσουν σε όλη τη χώρα, σε μεγάλες πόλεις και μικρά χωριά. Στο Παρίσι, το πρωί ξεκινά με μια στρατιωτική παρέλαση κάτω από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και τελειώνει με μια φαντασμαγορική επίδειξη πυροτεχνημάτων στο κέντρο κοντά στον Πύργο του Άιφελ. Πάρτε ένα μπουκάλι κρασί και μαζί με τους ντόπιους απολαύστε αυτή την μεγάλη γιορτή της Γαλλίας.
  • Γεγονός: Bastille Day (Εθνική Γιορτή της Γαλλίας)
  • Περίοδος: 13 Ιουλίου 
  • Website: -
Φεστιβάλ στην Γαλλία: Fete du Citron festival
Φεστιβάλ στην Γαλλία: Giants of Douai festival

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση