• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Σποράδες: Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα 4 ή 7 Ημερών (από €749) για 2-6 Άτομα με Σκάφος 34-37 Ποδιών.

Σποράδες: Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα 4 ή 7 Ημερών (από €749) για 2-6 Άτομα με Σκάφος 34-37 Ποδιών.

Σποράδες: Aegean Yachting - Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα 4 ή 7 Ημερών (από €749) για 2-6 Άτομα με Σκάφος 34-37 Ποδιών Και Skipper.Αναλυτικά.
€749 για Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα 4 Ημερών (3 Διανυκτερεύσεων) έως και 6 Ατόμων σε Βόλο - Σκιάθο - Βόλο (01/06 - 15/09)
€1539 για Ιστιοπλοϊκή Κρουαζιέρα 7 Ημερών (6 Διανυκτερεύσεων) έως και 6 Ατόμων σε Βόλο - Σκιάθο - Σκόπελο - Βόλο (01/06 - 15/09)


Θα σας ταξιδέψει στις μαγικές παραλίες του Αιγαίου Πελάγους και πιο συγκεκριμένα στις παραλίες των Σποράδων. Ένας παράδεισος για ιστιοπλόους με πολυάριθμα νησιά, αμέτρητους όρμους και κόλπους, προστατευμένα αγκυροβόλια και ειδυλλιακές παραλίες. Στους αρχαίους χρόνους η περιοχή ήταν ένα σημαντικό θαλάσσιο πέρασμα που συνέδεε το Βόρειο με το Νότιο Αιγαίο. Στους μετέπειτα αιώνες τα νησιά χρησιμοποιήθηκαν ως βάση για τους πειρατές του Μπαρμπαρόσα. Σήμερα, τα ίδια γαλαζοπράσινα νερά παρέχουν καταφύγιο σε πολλά προστατευόμενα θαλάσσια είδη σε ένα μοναδικό θαλάσσιο Πάρκο. (Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση