• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Επταήμερη διαμονή στη Σκιάθο έως τις 20 Ιουλίου, ΜΟΝΟ με 120 ευρώ!

Επταήμερη διαμονή στη Σκιάθο έως τις 20 Ιουλίου, ΜΟΝΟ με 120 ευρώ!

Περιγραφή:
Πακέτο επτά ημερών για καλοκαιρινές διακοπές στην Σκιάθο! Επιλέξτε εσείς τις ημερομηνίες που θέλετε να μείνετε και κάντε κράτηση σε τιμή που δεν θα βρείτε πουθενά χαμηλότερη.

Λεπτομέρειες:
Φτιάξτε το καλοκαιρινό πακέτο όπως εσείς επιθυμείτε, ανάλογα τον προορισμό, την ημερομηνία και από το που θέλετε να αναχωρήσετε!
Η παραπάνω τιμή αφορά μόνο το κόστος διαμονής κατ άτομο για έξι (6) διανυκτερεύσεις χωρίς πρωινό σε δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, ή τετράκλινα για την περίοδο 1 Ιουνίου με 20 Ιουλίου 2013Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται έξοδα μεταφοράς.

Αριθμός διανυκτερεύσεων:
Σε κάθε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε κράτηση για πακέτο με διαφορετικό αριθμό διανυκτερεύσεων, 3 έως 7.

Ακτοπλοϊκή Μετάβαση από Βόλο:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε κράτηση για πακέτο με διαμονή αλλά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Βόλο.

Όροι προσφοράς:
Η τιμή αφορά ΜΟΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ για έξι διανυκτερεύσεις χωρίς πρωινό σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και pension μέσα στην Σκιάθο. Η προσφορά ισχύει για τα Messini Studios, Messini Apartments, Pension Glyfoneri και Pension Eliza. Η επιλογή του καταλύματος γίνεται από το Group Travel ανάλογα με τον τύπο του δωματίου και την διαθεσιμότητα.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση