• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Formula 1 στην Βουδαπέστη μόνο με 225 ευρώ!Περιγραφή:
Άλλος ένας προορισμός στην Κεντρική Ευρώπη, που έχει γίνει θεσμός για το Group Travel. Ένα τετραήμερο που θα σας μείνει αξέχαστο στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, με αφορμή το Grand Prix της Formula 1. Πόλη μαγευτική, πόλη ανθρώπινη και ζεστή, με πολλά αξιοθέατα, εξαιρετικό περιβάλλον, καλή νυχτερινή ζωή, όμορφο κόσμο και οικονομικά αρκετά καλή, αν σκεφτεί κανείς πως συγκρίνεται με τη Βιέννη πλέον.. Και πλέον χωρίς διαβατήριο, παρά μόνο με την ταυτότητά σας!

Η εκδρομή περιλαμβάνει:
Μεταφορά από Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη με λεωφορείο.
Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό στο Hotel Ventura 3* or similar.
Δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα.
Στο ξενοδοχείο υπάρχει lobby, cafe, δίκτυο wifi.
Αρχηγό του γραφείου μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Οργανωμένες προτάσεις δραστηριοτήτων και διασκέδασης κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
Εξασφαλισμένα εισητήρια (Δεν περιλαμβάνονται στην τιμή).


Οδηγίες εκδρομής:
Οι ώρες και τα σημεία αναχώρησης είναι:
• Αθήνα 11.00 το πρωί από πλατεία Συντάγματος, στη στάση των λεωφορείων στην οδό Όθωνος δίπλα στην τράπεζα Eurobank.
• Βόλος περίπου 15.00 το μεσημέρι από το καφέ δίπλα στο Club Crystal στην διασταύρωση της οδού Λαρίσης και Αθηνών.
• Λάρισα περίπου 15.30 το μεσημέρι από την ΠΕΟ Βόλου-Λάρισας στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου.
• Θεσσαλονίκη 18.00 το απόγευμα από τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας (δίπλα στο βενζινάδικο).
Για την επιβεβαίωση των παραπάνω ή για οποιαδήποτε αλλαγή για το οριστικό σημείο και την ώρα της αναχώρησης ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο μία ημέρα πριν από την εκδρομή.

Όροι προσφοράς:
Η τιμή που βλέπετε αλλάζει όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της εκδρομής. Γι αυτό κάντε έγκαιρα την κράτησή σας ώστε να πετύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή.
Η τιμή αφορά μεταφορά από Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε ξενοδοχείo τριών αστέρων στην Βουδαπέστη. Επιλέξαμε ξενοδοχείο 3 αστέρων και όχι 4 μιας και η τιμή παίζει πλέον τον πρωταρχικό ρόλο. Η τιμή είναι για ένα άτομο, με διαμονή σε δίκλινο, τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο. ΔΕΝ αφορά μονόκλινο δωμάτιο, όπου υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Επίσης δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο για την Formula 1.

Κατά την διαδικασία της κράτησης, ενημερώνετε εάν επιθυμείτε να εκδόσουμε για εσάς το εισιτήριο για την formula 1 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου (δοκιμαστικά) και την Κυριακή 28 Ιουλίου (αγώνας). Παρακάτω αναφέρονται οι τιμές των εισιτηρίων:
General Admission (Weekend): 90€
Silver Ticket 8 (Weekend): 119€
Silver Ticket 1-2 (Weekend): 149€
Silver Ticket 3-4-6-7 (Weekend): 270€
Gold Ticket 2-3 (Weekend): 270€
Gold Ticket 1-4-5 (Weekend): 299€

Στην περίπτωση έκδοσης εισιτηρίων από το Group Travel, οι ανωτέρω τιμές επιβαρύνονται με 5% handling fee + 15€ shipping fee within EU countries.


(Η προσφορά έχει λήξει)
Δείτε την Προσορά

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση