• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Φεστιβάλ "Fete du Citron" - Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών...Στην Γαλλία.

Φεστιβάλ "Fete du Citron" - Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών...Στην Γαλλία.

Κάθε χρόνο, και για τρεις εβδομάδες περίπου, από τα μέσα του Φεβρουαρίου, έως αρχές Μαρτίου, η ήσυχη και κομψή πόλη του Menton, στη γαλλική Ριβιέρα κυριολεκτικά πλημμυρίζει από χρώματα. ολόκληρη η πόλη ζωντανεύει με το έντονο πορτοκαλί - κίτρινο χρώμα των εσπεριδοειδών, που μπορείτε να τα δείτε παντού σε διάφορα σχήματα και εικόνες. 

Φεστιβάλ "Fete du Citron" - Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών...Στην Γαλλία.

Το φεστιβάλ "Fete du Citron" επίσης είναι γνωστό ως Φεστιβάλ του λεμονιού. Χιλιάδες τα λεμόνια, τα πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και λάιμ που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τεράστιων κατασκευών από αυτά τα εσπεριδοειδή.
Ένα Φεστιβάλ πλούσιο σε παρελάσεις και με υπέροχα αγάλματα εσπεριδοειδών. photo
Φεστιβάλ "Fete du Citron" - Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών...Στην Γαλλία.
Το φεστιβάλ έχει σχεδόν πάντα θέμα, ξεκινώντας με τον κόσμο κινουμένων σχεδίων στην δεκαετία του 90: Disney, ή Τεν Τεν, τον Πινόκιο κλπ...
Κάθε χρόνο υπάρχει ένα διαφορετικό «θέμα» για την εκδήλωση, το 2013 είχε σαν θέμα «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες», βασισμένο στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν.
Φεστιβάλ "Fete du Citron" - Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών...Στην Γαλλία.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε το 1930 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Νότια Γαλλία (μετά το Καρναβάλι της Νίκαιας). προσελκύοντας πάνω από 250.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο και με σχεδόν 150 τόνους εσπεριδοειδών! photoΦεστιβάλ "Fete du Citron" - Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών...Στην Γαλλία.

Το Menton βρίσκεται στα σύνορα της Ιταλίας και της Γαλλίας.
και το φαγητό που θα βρείτε στο Menton είναι μίγμα της γαλλικής και ιταλικής κουζίνας. Δοκιμάστε ακόμα τα τοπικά γλυκά κουταλιού εσπεριδοειδών, καθώς και τα λικέρ limoncello.

Η απόσταση από Μεντόν έως το Μονακό (Μόντε Κάρλο) είναι γύρω στα 9 χλμ.
Το Μόντε Κάρλο (Monte Carlo) είναι πόλη του Μονακό. Είναι διάσημο τουριστικό θέρετρο, καθώς έχει και το διάσημο καζίνο της πόλης, όπως και για τους αγώνες Φόρμουλα 1 που διεξάγονται στην πόλη.

Η απόσταση από Μεντόν έως την Νίκαια Nice είναι κοντά στα 20 χλμ.

Τα πλησιέστερα αεροδρόμια για Μεντόν είναι Μόντε Κάρλο Διεθνές Ελικοδρόμιο (9 χλμ.), Νίκαια Nice Cote d Azur International airport France NCE (27 χλμ.) και Τορίνο-Cuneo Levaldigi Airport (85 χλμ).
Δείτε video για Menton εδώ

  • Γεγονός: Φεστιβάλ Εσπεριδοειδών.
  • Περίοδος: Φεβρουάριος - (από μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάρτιο)
  • Website: www.fete-du-citron.com

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση