• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Egypt air - Αεροπορικές Εταιρίες.

photo: planespotters.net

Η Egypt air είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και έχει έδρα το διεθνές αεροδρόμιο του Καΐρου. Το 2008 έγινε μέλος της διεθνούς αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance, κατά συνέπεια να εξυπηρετεί ακόμη περισσότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
H Egypt air, πραγματοποιεί δρομολόγια σε περισσότερους απο 75 προορισμούς σε Μέση Ανατολή, Ευρώπη, Αφρική, Ασία και Αμερική. 

Τα δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού εξυπηρετούν προορισμούς όπως: 

Αμπού Ντάμπι, 
Αλεξάνδρεια, 
Αλγέρι, Αμάν, 
Άμστερνταμ, 
Αθήνα, 
Μπαχρέιν, 
Μπανγκόκ, 
Πεκίνο, 
Βερολίνο, 
Κάιρο, 
Κέιπ Τάουν, 
Δαμασκό, 
Ντόχα, 
Ντουμπάι, 
Φρανκφούρτη, 
Ελσίνκι, 
Ιερουσαλήμ, 
Τζέντα, 
Κίεβο, 
Λάρνακα, 
Μαδρίτη, 
Μεντίνα, 
Μιλάνο, 
Μοντρεάλ, 
Ναϊρόμπι, 
Νέα Υόρκη, 
Λευκωσία, 
Παρίσι κ.α

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση