• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Τα κανάλια του Άμστερνταμ.

Τα κανάλια του Άμστερνταμ.

Εάν έχετε χρόνο μόνο για ένα αξιοθέατο τότε αυτό που πρέπει να κάνετε στο Amsterdam είναι να πάτε μια βόλτα στα κανάλια.Ο καλύτερος τρόπος να περιηγηθεί κανείς στα κανάλια του Άμστερνταμ είναι φυσικά με ποδήλατο. Μπορεί κανείς να νοικιάσει ποδήλατο και να τα γυρίσει. 

Ο αριθμός των καναλιών έχει κάνει το Άμστερνταμ να γίνει γνωστό ως η Βενετία του βορρά. καθώς υπάρχουν πάνω από εκατό χιλιόμετρα κανάλια που κόβουν την πόλη σε πάνω από 90 νησιά, που συνδέονται με πάνω από 1500 γέφυρες.


Όπως είναι φυσικό ένα ταξίδι στο 'Αμστερνταμ (με τα τόσα κανάλια) δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο χωρίς μία βόλτα με βάρκα. Μία περιήγηση στα κανάλια του 'Αμστερνταμ μπορεί να είναι εντυπωσιακή και χαλαρωτική τη μέρα, ενώ ταυτόχρονα γοητευτική και ρομαντική το βράδυ όταν πολλά από τα σπίτια και τις γέφυρες είναι φωτισμένα.
photo
Τα κανάλια του Άμστερνταμ.
Τα τέσσερα βασικά, κεντρικά κανάλια της πόλης είναι τα εξής:
Prinsengracht
Herengracht
Keizersgracht
και Singel.

Τα τρία κεντρικά κανάλια, το Herengracht, το Prinsengracht και το Keizersgracht σκάφτηκαν τον 17ο αιώνα στην χρυσή εποχή της Ολλανδικής αυτοκρατορίας ενώ σχηματίζουν ομόκεντρες ζώνες γύρω από την πόλη.
Υπάρχουν επίσης πολυάριθμα μικρά κανάλια στη συνοικία του Jordaan, από τα οποία τα Brouwersgracht, Bloemgracht και Leliegracht είναι εξαιρετικά γραφικά. Τα κανάλια του Άμστερνταμ.

Όχι άδικα λοιπόν, τα κανάλια του Άμστερνταμ είναι και η υπογραφή της πόλης και μια βόλτα σε αυτά προσφέρει μια διαφορετική θέαση, με πάνω από 1550 διατηρημένα ιστορικά σπίτια η μνημεία. Τα καραβάκια περνούν από όλα τα σημαντικά κτίρια της πόλης.
Οι διαφορετικές εταιρίες που προσφέρουν βόλτες με τα καραβάκια παρέχουν από απλά προγράμματα περιήγησης μέχρι δείπνο η μεσημεριανό σε ένα καραβάκι.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση