• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ημέρα του Βασιλιά (πρώην Ημέρα της Βασίλισσας) - King's Day...στο Άμστερνταμ.

Ημέρα του Βασιλιά (πρώην Ημέρα της Βασίλισσας) λοιπόν, δεν είναι ακριβώς κάποιο φεστιβάλ, αλλά Εθνική Εορτή της Ολλανδίας. Η Γιορτή αυτή γίνεται προς τιμή του Βασιλιά. Με αφορμή τα γενέθλια του βασιλιά.

Η βασιλική γιορτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 31 Αυγούστου 1885 προς τιμή της γέννησης της βασίλισσας Wilhelmina, (Ημέρα της Βασίλισσας Koninginnedag). Η Γιορτή γινόταν στις 30 Απριλίου κάθε χρόνο έως το 2013.

Μετά την ορκωμοσία του βασιλιά Willem-Alexander στις 30 Απριλίου 2013, η (Ημέρα της Βασίλισσας) αντικαθιστάτε με την Ημέρα του Βασιλιά και θα πραγματοποιείται στις 27 Απριλίου (γενέθλια του βασιλιά) κάθε έτους, από το 2014 και μετά.Η γιορτή ξεκινάει από την προηγούμενη νύχτα με μουσικές σκηνές και πολύ αλκοόλ, μουσική και πολλά άλλα δρώμενα, σε όλους τους δρόμους του Άμστερνταμ.
Την επομένη το πρωί στήνεται μια τεράστια υπαίθρια αγορά που ο καθένας μπορεί να βγάλει στο πεζοδρόμιο ότι δεν χρειάζεται και το πουλάει σε συμβολικές τιμές, ενώ τα καταστήματα στήνουν τους δικούς του πάγκους.Μπορείτε να δείτε τους δρόμους του Άμστερνταμ, τα πάρκα και τα κανάλια να ζωντανεύουν σε μια θάλασσα με πορτοκαλί χρώμα, Ο κόσμος ντυμένος στα πορτοκαλί, καθώς είναι και το εθνικό χρώμα της ΟλλανδίαςΗμέρα του Βασιλιά (πρώην Ημέρα της Βασίλισσας) είναι γνωστή ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο πολύχρωμες εορταστικές εκδηλώσεις στην Ολλανδία, και ιδιαίτερα στο Άμστερνταμ.
photo


Πολλά και τα δρώμενα. Παραδοσιακό τραγούδι και χορός, με παραδοσιακά ολλανδικά τραγούδια και όχι μόνο. Ροκ συναυλίες και πάρτι σε όλο το Άμστερνταμ. Ένα τεράστιο πάρτι κυριολεκτικά σε όλη την πόλη! 
Τα πλοιάρια γεμάτα με ανθρώπους να χορεύουν κυκλοφορούν κανάλια του Άμστερνταμ. Μπορείτε να παρατηρήσετε τα περισσότερα από αυτά στο Prinsengracht, μπροστά από το σπίτι της Άννας Φρανκ.


Ημέρα της Βασίλισσας γιορτάζεται σε όλη την Ολλανδία, όμως στο Άμστερνταμ οι γιορτές είναι το πιο ελκυστικές! Τα Τελευταία χρόνια η δημοτικότητα της εκδήλωσης αυξάνεται αντλώντας πλήθος επισκεπτών από όλη την Ευρώπη.
Προσελκύει κάθε χρόνο περίπου 700 χιλιάδες επισκέπτες, με αυξανόμενο ρυθμό.Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου του Άμστερνταμ είναι πλήρως γεμάτο την συγκεκριμένη μέρα, δεν είναι δυνατή η μεταφορά εκεί με αυτοκίνητο. θα πρέπει να περπατήσετε. Δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα για την Ημέρα της Βασίλισσας στο κέντρο του Άμστερνταμ. Όλα τα δημόσια μέσα μεταφοράς, όπως τα τρένα κλπ, έχουν ένα ειδικό πρόγραμμα για αυτήν την ημέρα.

  • Γεγονός: Ημέρα του Βασιλιά - King’s Day (Εθνική Εορτή)
  • Περίοδος: Από το 2014 θα Γιορτάζετε κάθε χρόνο στις 27 Απριλίου. (Αν 27 Απριλίου πέφτει Κυριακή τότε μεταφέρεται στις 26 Απριλίου)
  • Website:  -

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση