• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Wengen - Ένα κλασικό θέρετρο των Άλπεων στην Ελβετία.

Το Wengen είναι από τα λίγα χωριά της Ευρώπης στα οποία δεν υπάρχουν αυτοκίνητα στους δρόμους (παρά μόνο μερικά οχήματα υπηρεσίας, των τοπικών γεωργικών οχημάτων, και οχημάτων για να καθαρίζουν το χιόνι). 
Οι μετακινήσεις γίνονται με σιδηρόδρομο και τελεφερίκ. Αυτό δημιουργεί μια γαλήνια ατμόσφαιρα σε όλο το χωριό και μειώνει τον θόρυβο. Θεωρείται ένας από τους ωραιότερους προορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου. photo
Wengen - Ένα κλασικό θέρετρο των Άλπεων στην Ελβετία.

Χάρη στην αλπική του τοποθεσία και στα παραδοσιακά ξύλινα σαλέ του, το Wengen είναι ένα ονειρεμένο ελβετικό χωριό που θυμίζει κάτι από το χωριό της… Heidi. Το ορεινό αυτό χωριό των Άλπεων αποτελεί τουριστικό κέντρο από τα τέλη του 1800 και μάλιστα ενέπνευσε τη συγγραφέα Mary Shelley, η οποία έγραψε το Φρανκενστάιν, ενώ ταξίδευε στην Ελβετία, περιγράφοντας τις Άλπεις ως «άλλη γη». 
Πολλά από τα ξενοδοχεία της εποχής παραμένουν, όπως το Hotel Bellevue, ενώ επίσης το χωριό προσελκύει σκιέρ και εραστές των χειμερινών σπορ, τη χειμωνιάτικη περίοδο.photo

Wengen - Ένα κλασικό θέρετρο των Άλπεων στην Ελβετία.


Βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300 μέτρων και δεσπόζει μέσα σε ένα απαράμιλλου φυσικού κάλλους τοπίο. Έχει 1.300 περίπου μόνιμους κατοίκους, αυτός ο αριθμός φτάνει κοντά στους 5.000 περίπου το καλοκαίρι και στους 10.000 το χειμώνα. 
Πολλοί εκλεκτοί και διάσημοι «καλεσμένοι» ανά τους αιώνες, το χαρακτήριζαν ως το «ωραιότερο χωριό της Ευρώπης» photo

Wengen - Ένα κλασικό θέρετρο των Άλπεων στην Ελβετία.

Το μικρό αυτό χωριό των Άλπεων έχει φιλοξενήσει σπουδαία πρόσωπα του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων τους Αδόλφο Χίτλερ, Ναπολέοντα και Ιούλιο Καίσαρα, ενώ πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα, φιλοξενώντας τους γνωστούς αγώνες σκι Lauberhorn, από το 1930. photo

Wengen - Ένα κλασικό θέρετρο των Άλπεων στην Ελβετία.

Μη χάσετε και το τελεφερίκ www.maennlichen.ch/en που θα σας μεταφέρει σε πανέμορφα τοπία της περιοχής, όπου μπορείτε να θαυμάσετε την εκπληκτική θέα.

Πώς να πάτε:
Δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται, οι ταξιδιώτες που οδηγούν προς το χωριό, πρέπει να σταθμεύουν στο Lauterbrunnen (χωριό κοντά στην Βέρνη 73χλμ περίπου απόσταση) και από εκεί με το Οδοντωτό σιδηρόδρομο Wengernalp railway (WAB) σε 15 λεπτά είστε στο χωριό.

- Από το αεροδρόμιο της Βέρνης, το Lauterbrunnen απέχει 1 ώρα και 50 λεπτά περίπου. (με τρένο)
- Από το αεροδρόμιο της Βασιλεία, το Lauterbrunnen απέχει 2 ώρες και 58 λεπτά περίπου. (με τρένο)
- Από το αεροδρόμιο της Ζυρίχης, το Lauterbrunnen απέχει 3 ώρες περίπου. (με τρένο)
- Από το αεροδρόμιο της Γενεύης , το Lauterbrunnen απέχει 3 ώρες και 40 λεπτά περίπου. (με τρένο).


Δείτε εικόνες κλικ για Μεγένθυση: photos (link link link link link link link)

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση