• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Qantas Airways - Αεροπορικές Εταιρείες


photo: airliners-images.net

Η Qantas (Qantas Airways Limited) είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Αυστραλίας. H αεροπορική εταιρεία έχει σαν κύριο κόμβο της στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ. Είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας, είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρία με συνεχής λειτουργία στον κόσμο και η δεύτερη αρχαιότερη στον κόσμο συνολικά.

Σήμερα η Qantas Airways θεωρείται τεσσάρων αστέρων αεροπορική εταιρεία από την εταιρεία ερευνών και συμβούλων αεροπορικών εταιριών Skytrax . Ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με τα περισσότερα από διακόσια αεροσκάφη που προσφέρουν ασφάλεια αλλά και άνεση για την οποία και φημίζεται! 

Τα τελευταία χρόνια οι ψηφοφορίες της Skytrax περιλαμβάνουν την Qantas airlines σταθερά στις 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες ολόκληρου του κόσμου. Το 2006 και το 2005 η Qantas ψηφίστηκε στην δεύτερη καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, το 2008 στην τρίτη. 

Η Qantas διατηρεί κατά 65 τοις εκατό των αερομεταφορών της Αυστραλίας , ωστόσο η εταιρεία προσπαθεί να ανταγωνιστεί με άλλους αερομεταφορείς της σε διεθνείς δραστηριότητες.

Προορισμοί:
Αεροπορικά εισιτήρια με την Qantas από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα για: 


Σίδνεϊ 
Καμπέρα 
Brisbane 
Αδελαιδα
Μελβούρνη 
Περθ
Γιοχάνεσμπουργκ
Χονγκ Κονγκ 
Σαγκάη 
Τόκιο 
Τζακάρτα
Σιγκαπούρη
Μπανγκόκ

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση