• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

LOT Polish Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.

LOT Polish Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.
photo: planespotters.net

Οι Πολωνικές Αερογραμμές LOT είναι αεροπορική εταιρεία της Πολωνίας και ιδρύθηκε το 1929, γεγονός που την καθιστά μία από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου. 
Αποτελεί μέλος της συμμαχίας Star Alliance από το 2003. 

Η LOT λειτουργεί ένα πολύπλοκο δίκτυο σε πολλούς προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Αφρική και την Ασία, με τους περισσότερους από τους προορισμούς της να εξυπηρετούνται από το διεθνές αεροδρόμιο της Βαρσοβίας 
Warsaw Chopin international Airport (WAW), που έχει ως έδρα.

Συνδέει την Πολωνία με την Ελλάδα με πτήσεις στην Αθήνα όλο το χρόνο και κατά τη θερινή περίοδο με τη Θεσσαλονίκη.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση