• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Μαρόκο.

Πρωτεύουσα του Μαρόκου είναι το Ραμπάτ, και με μεγαλύτερη πόλη την Καζαμπλάνκα( θεωρείτε η οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα του Μαρόκου), και δεύτερη το Μαρακές. Η Μεντίνα του Μαρακές (παλαιά πόλη) αποτελεί από το 1985 Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ.

Η Πρωτεύουσα Ραμπάτ εξυπηρετείται από το Αεροδρόμιο του Ραμπάτ Rabat Sale Airport (RBA) βρίσκεται στην κοντινή πόλη του Σαλέ και σε απόσταση 10 χλμ από την Πρωτεύουσα Ραμπάτ. 
Η πόλη έχει περιορισμένες διεθνείς συνδέσεις, πολλοί φτάνουν στην Καζαμπλάνκα και από εκεί εξορμούν προς Ραμπάτ και σε άλλες πόλεις.

Η πόλη της Καζαμπλάνκα εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Mohammed V Mohammed V International Airport (CMN) βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νότια της πόλης Καζαμπλάνκα (35 λεπτά) περίπου. 
Κάθε εβδομάδα το αεροδρόμιο εξυπηρετεί 182 πτήσεις από Παρίσι, 17 πτήσεις προς Νέα Υόρκη, και 14 πτήσεις για Ντουμπάι και Φρανκφούρτη.

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Καζαμπλάνκα είναι περίπου 4 ώρες.

Η πόλη του Μαρακές εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μενάρα (RAK) Marrakesh Menara Airport (RAK) και από σιδηροδρομική γραμμή με το βορρά και την Καζαμπλάνκα. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 6 χλμ από το κέντρο της πόλης Μαρακές. 

Είναι σημαντικός αερολιμένας για πτήσεις από Ευρώπη και γενικά του Αραβικού κόσμου. 
(Καζαμπλάνκα - Μαρακές 238 χλμ. / Ραμπάτ - Καζαμπλάνκα 95 χλμ)

Η πόλη του Μαρακές εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο Μενάρα (RAK) Marrakesh Menara Airport (RAK)

Χειμερινή Ώρα: 2 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδος
Θερινή Ώρα: 3 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδος



Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση