• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Αυστραλία - Μελβούρνη

Η Καμπέρα ή Κανμπέρα είναι η πρωτεύουσα της Αυστραλίας. Η Αυστραλία είναι ένας μακρινός και συνάμα συναρπαστικός προορισμός με αχανείς εκτάσεις και μεγαλουπόλεις. Κύριοι πόλοι έλξης αποτελούν το Σύδνεϋ και η Μελβούρνη.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας (ATH) συνδέεται με το αεροδρόμιο της Μελβούρνης Melbourne Airport (MEL), ή Tullamarine Airport όπως αλλιώς λέγεται, με πτήσεις μέσω Ντόχα, Άμπου Ντάμπι, Μπανγκόκ και Σιγκαπούρης.
Melbourne Airport. photo


Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 23 χλμ από το κέντρο της Μελβούρνης, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο της Αυστραλίας μετά από αυτό του Σύδνεϋ και διαθέτει τρία Terminals.

Συγκοινωνία:
Οι επιβάτες που φτάνουν στο Melbourne Airport έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης με ταξί (κόστος 45-50$), 
ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, 
λεωφορεία 
ή και το λεωφορείο εξπρές Sky Bus, το οποίο αναχωρεί ανά δέκα λεπτά για το κέντρο της Μελβούρνης και κοστίζει 16 $ ανά άτομο για κάθε διαδρομή, 26 $ για διαδρομές μετ’ επιστροφής. Το Sky Bus εξυπηρετεί επί 24ωρου βάσεως, όλες τις μέρες της εβδομάδας, ακόμα και σε εθνικές γιορτές & αργίες.

- Οι πολίτες με ελληνική υπηκοότητα ταξιδεύουν στην Αυστραλία με το διαβατήριο τους. Επίσης σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς απαιτείται και βίζα για την είσοδο στη χώρα.


Η μέση διάρκεια πτήσεων από Αθήνας προς Μελβούρνη είναι 20 με 22 ώρες.

Διαφορά ώρας από την Ελλάδα: Μελβούρνη +7 ώρεςΤσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση