• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Καναδά - Μόντρεαλ

Η μέση διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Μόντρεαλ είναι 10 με 11 ώρες περίπου.
photo Montréal Airport (YUL)

Ο Καναδάς είναι χώρα της Βόρειας Αμερικής, η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο. Πρωτεύουσα του Καναδά είναι η Οττάβα. Εκεί έχουν την έδρα τους η Βουλή του Καναδά, το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, τα Υπουργεία καθώς και σχεδόν όλες οι καναδικές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Κάποιες από τις μεγαλύτερες πόλεις του Καναδά είναι: 
η Οτάβα με 693.290 κατοίκους, 
το Κεμπέκ (195.000 κ.), 
το Μόντρεαλ (3.002.000 κ.), 
το Τορόντο (3.903.000 κ.), 
το Βανκούβερ (1.606.000 κ.).

Ο Καναδάς είναι ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες μιας και σ’ αυτή τη χώρα με τα μαγευτικά φυσικά τοπία και τις σύγχρονες μεγαλουπόλεις ζει μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές κοινότητες.

- Η Αθήνα συνδέεται με απευθείας πτήσεις τόσο με το Μόντρεαλ, όσο και με το Τορόντο.

Η πτήση διαρκεί δέκα ώρες περίπου. Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στον Καναδά από Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να επιλέξουν μια πτήση με ανταπόκριση στην Αθήνα ή σε μία από τις ευρωπαϊκές πόλεις.

- Επιλέξτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καναδά με τις αεροπορικές εταιρείες Air Canada και Air Transat, οι οποίες πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις.

- Ταξιδέψτε επίσης για Καναδά με ανταποκρίσεις πτήσεων των αερογραμμών Lufthansa, Delta Airlines, British Airways, Swiss, Air France και Turkish Airlines μέσω Μονάχου, Παρισιού, Λονδίνου, Ζυρίχης και Κωνσταντινούπολης αντίστοιχα.

Το Montréal-Pierre Elliot Trudeau International Airport (YUL) βρίσκεται 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Πετάξτε και από Λάρνακα για Καναδά με ανταποκρίσεις και συνδυασμό πτήσεων των αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και British Airways.

Συγκοινωνία:
Οι μετακινήσεις των επιβατών προς το Μόντρεαλ γίνονται με λεωφορεία αστικά, υπεραστικά, τύπου εξπρές και μη, ταξί, λιμουζίνες και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Η μέση διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Μόντρεαλ είναι 10 με 11 ώρες περίπου.

Το Μόντρεαλ βρίσκεται 7 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση