• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Νότια Αφρική - Γιοχάνεσμπουργκ


Νότια Αφρική Έχει τρεις πρωτεύουσες: την Πρετόρια (έδρα της κυβέρνησης), το Κέιπ Τάουν (έδρα του κοινοβουλίου) και το Μπλούμφοντεϊν (έδρα της δικαστικής εξουσίας). Όμως το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας είναι το Γιοχάνεσμπουργκ.
Το Γιοχάνεσμπουργκ είναι η μεγαλύτερη και πλέον πυκνοκατοικημένη πόλη στη Νότια Αφρική. 

Άλλες μεγάλες πόλεις είναι το Πορτ Ελίζαμπεθ, 770 χλμ. ανατολικά του Κέιπ Τάουν, To Ντέρμπαν το οποίο είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Νοτίου Αφρικής. Το Γιοχάνεσμπουργκ δεν ήταν γνωστό παραδοσιακά ως τόπος προορισμού τουριστών, αλλά είναι ένα σημείο διέλευσης για τη σύνδεση των πτήσεων Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, και Εθνικό πάρκο Kruger.

Συνεπώς, οι περισσότεροι διεθνείς επισκέπτες στη Νότια Αφρική περνούν μέσω του Γιοχάνεσμπουργκ τουλάχιστον μιά φορά, το οποίο έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη περισσότερης έλξης για τους τουρίστες.- Johannesburg ή OR Tambo International Airport (JNB). Το διεθνές αεροδρόμιο του Γιοχάνεσμπουργκ είναι η συνηθέστερη πύλη εισόδου στη χώρα, ακολουθούμενη από το Κέιπ Τάουν. Το αεροδρόμιο βρίσκεται 25 χιλιόμετρα περίπου ανατολικά του κέντρου της πόλης.

Ο σιδηρόδρομος Gautrain που κατασκευάστηκε για το Παγκόσμιο Κύπελο FIFA του 2010, συνδέει το αεροδρόμιο με το Γιοχάνεσμπουργκ και είναι μία ασφαλής και καλή επιλογή αν προτιμάτε τα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από Αθήνα προς Νότια Αφρική και ανάλογα τον προορισμό και τις ενδιάμεσες στάσεις είναι από 9 έως 15 ώρες περίπου.Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση