• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Πορτογαλία - Λισαβόνα

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Λισαβόνας είναι 5 με 6 ώρες περίπου.
photo "Lisbon Airport"

Το διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας Lisbon Portela Airport (LIS) ή αλλιώς Lisbon Airport βρίσκεται 7 χλμ βορειοανατολικά του κέντρου της πόλης. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Πορτογαλίας TAP Air Portugal έχει τη βάση του στο διεθνές αεροδρόμιο της Λισαβόνας, του οποίου η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το 2008. 
Το Lisbon Portela Airport είναι από τα μεγαλύτερα της νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς αποτελεί την πύλη μεταξύ Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής, κυρίως Βραζιλίας.

Συγκοινωνία:
Η μετάβαση στο κέντρο της πόλης γίνεται με ταξί (κόστος 10 ευρώ περίπου αναλόγως με την κίνηση), λεωφορείο (Aerobus ή Aeroshuttle -απόσταση μεταξύ αεροδρομίου & κέντρου 20 λεπτά, κόστος 1,30 ευρώ ανά διαδρομή) και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο (αυτοκινητόδρομος Α1 -συνδέει το αεροδρόμιο με τη Λισαβόνα και το Πόρτο).

Πετάξτε απευθείας από Αθήνα προς Λισαβόνα με πτήσεις της TAP Air Portugal. Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Λισαβόνα με ανταποκρίσεις πτήσεων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Λάρνακα. 
Ταξιδέψτε με Swiss μέσω Ζυρίχης, με Alitalia μέσω Ρώμης, με Lufthansa μέσω Μονάχου και με συνδυασμούς πτήσεων Cyprus Airways & TAP Air Portugal.

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Λισαβόνας είναι 5 με 6 ώρες περίπου.


Η Πορτογαλία βρίσκεται 2 ώρες πίσω, σε σχέση με την ώρα της Ελλάδας.
Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση