• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Σουηδία - Στοκχόλμη

Πρωτεύουσα της Σουηδίας είναι η Στοκχόλμη. Άλλες μεγάλες πόλεις είναι το Γκέτεμποργκ, το Μάλμε.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Στοκχόλμης είναι περίπου 3 ώρες.

Το αεροδρόμιο Arlanda, Stockholm Arlanda airport Sweden (ARN) είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη Σουηδία και το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στις Σκανδιναβικές χώρες. 37 χιλιόμετρα από την Στοκχόλμη.
Επίσης, είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο από την άποψη των διεθνών επιβατών και η κύρια πύλη για ταξίδια διεθνών αερομεταφορών στη Σουηδία.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Σουηδία - Στοκχόλμη

Το αεροδρόμιο της Στοκχόλμης εξυπηρετεί με δύο απευθείας πτήσεις το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος μέσω των αεροπορικών εταιρειών Aegean Airlines και SAS Scandinavian Airlines.

Με ανταπόκριση σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, συνδέεται μεταξύ άλλων και από τις:

Aegean Airlines, 
Olympic Air, 
Lufthansa, 
KLM, 
Air France, 
airBaltic, 
Swiss, 
LOT, 
Polish Airlines, 
Turkish Airlines, 
Aeroflot, 
Iberia.

Το αεροδρόμιο της Λάρνακας δεν συνδέεται με αυτό της Στοκχόλμης με απευθείας πτήσεις. Όλες οι πτήσεις πραγματοποιούνται με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα ή άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Μερικές από τις αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν πτήσεις από Λάρνακα για Στοκχόλμη είναι οι Aegean Airlines, Cyprus Airways, Lufthansa, British Airways, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, Aerosvit, Virgin Atlantic.

Συγκοινωνία:
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Στοκχόλμης είναι το τρένο υψηλής ταχύτητας, Arlanda Express. Η διαδρομή διαρκεί 20 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί με ταξί ή με το δημόσιο SL.

Τα λεωφορεία SL είναι ο φθηνότερος τρόπος σύνδεσης Στοκχόλμης-Arlanda. Τα 583 ή 583X καλύπτουν την απόσταση σε περίπου 60 λεπτά. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε με SL λεωφορεία τα εισιτήρια θα πρέπει να τα έχετε αγοράσει εκ των προτέρων.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση