• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία - Ρίο ντε Τζανέιρο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016, καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2014, θα φιλοξενηθούν στην πατρίδα της σάμπα και της μπόσα νόβα! Η πόλη που αποτελεί το συνώνυμο του καρναβαλιού! Η Βραζιλία είναι η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη χώρα στη Νότια Αμερική. 

Πρωτεύουσα της Βραζιλίας είναι η Μπραζίλια και οι μεγαλύτερες πόλεις είναι το Σάο Πάολο με δεύτερη το Ρίο ντε Τζανέιρο.

photo Rio De Janeiro Rio Internacional Airport (GIG)
Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία.

Κλείστε σήμερα τα εισιτήρια σας και πετάξτε στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Rio De Janeiro Internacional Airport (GIG) με Lufthansa, Alitalia, TAP Portugal.

το Rio de Janeiro - (Galeão–Antonio Carlos Jobim) International Airport (GIG) όπως είναι το πλήρες όνομα του βρίσκεται (περίπου 20 km) από το κέντρο της πόλης Ρίο ντε Τζανέιρο.


To Santos Dumont Airport (SDU) "Σάντος Ντουμόντ" είναι το δεύτερο αεροδρόμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι διεθνείς πτήσεις προς αυτό είναι περιορισμένες σε σχέση με το Galeão. Εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις όχι τουριστικού ενδιαφέροντος και απέχει εξίσου γύρω στα 20 χλμ από το κέντρο της πόλης.

photo Santos Dumont Airport (SDU)
Πτήσεις από Ελλάδα προς Βραζιλία.

Πτήσεις προς Ρίο ντε Τζανέιρο διαρκουν περίπου 12 με 14 ώρες σε πτήσης χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, αν και οι χρόνοι πτήσης μπορεί να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την ενδιάμεση στάση, η οποία μπορεί να είναι στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη.

Διαφορά ώρας με Ελλάδα: 4 ώρες διαφορά όταν η Ελλάδα είναι σε χειμερινή και η
Βραζιλία σε θερινή ώρα. 6 ώρες διαφορά όταν η Ελλάδα είναι σε θερινή και η Βραζιλία
σε χειμερινή ώρα. 5 ώρες διαφορά όταν οι δύο χώρες έχουν ίδια ώρα (θερινή – θερινή,
χειμερινή – χειμερινή).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση