• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ουγγαρία - Βουδαπέστη

Το διεθνές αεροδρόμιο της Βουδαπέστης Budapest Ferenc Liszt International Airport(BUD) γνωστό και ως Ferihegy International Airport (BUD) βρίσκεται σε απόσταση 16 χλμ νοτιοανατολικά από το κέντρο της πόλης
Ο αερολιμένας της Βουδαπέστης είναι ο μεγαλύτερος μεταξύ των πέντε διεθνών αεροδρομίων της Ουγγαρίας και εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις σε εσωτερικούς, ευρωπαϊκούς και άλλους προορισμούς στην Αφρική, Μέση Ανατολή και βόρεια Αμερική. 

Εκτός τα ταξί ως πιο οικονομική λύση για το κέντρο της πόλης, προτείνετε το Airport Shuttle Minibus, μια υπηρεσία όπου οι επιβάτες "μοιράζονται" τη διαδρομή και τα κόστη, αρκεί να πηγαίνουν στην ίδια περιοχή. Τα πούλμαν αυτής της υπηρεσίας μπορεί να είναι 8, 10, 30 ή και 50 θέσεων. 

Από το Terminal 1 αναχωρούν τακτικά τρένα προς το σταθμό Budapest Nyugati. Σε λιγότερο από μισή ώρα θα βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης.

Το λεωφορείο 200Ε αναχωρεί από τα Terminals 1 & 2 με προορισμό τον τερματικό σταθμό του μετρό Kobánya-Kispest.

Ταξιδέψτε από Αθήνα προς Βουδαπέστη με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines σε μόλις δύο ώρες, ή με Austrian Airlines (μέσω Βιέννης). Πετάξτε από Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη με ανταπόκριση πτήσεων των Olympic Air και Aegean Airlines μέσω Αθήνας.

Από Λάρνακα ταξιδεύετε στη Βουδαπέστη με ανταποκρίσεις πτήσεων των Czech Airlines (μέσω Πράγας), LOT (μέσω Βαρσοβίας) & Lufthansa (μέσω Μονάχου).

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση