• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ρωσία - Μόσχα.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς τη Μόσχα είναι περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.
photo Domodedovo International Airport (DME)

Τρία τα διεθνή αεροδρόμια της Μόσχας. Πρώτο και μεγαλύτερο το Domodedovo International Airport (DME). 
Ο δεύτερος μεγαλύτερος αερολιμένας της Ρωσίας μετά το Domodedovo είναι το Sheremetyevo International Airport (SVO). 
Μαζί με το Vnukovo συμπληρώνουν την τριπλέτα των αεροδρομίων (MOW) που εξυπηρετούν την πρωτεύουσα της Ρωσίας. 
Όμως εξ' αυτών οι δύο αφορούν άμεσα στους επιβάτες που αναχωρούν από Ελλάδα και Κύπρο.

- Domodedovo International Airport (DME)
- Sheremetyevo International Airport (SVO)
- Vnukovo International Airport (VKO)


Domodedovo International Airport (DME)

Domodedovo International Airport (DME)

Συγκοινωνία:

To Domodedovo βρίσκεται 42 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μόσχας.
Για να μεταβείτε από το Domodedovo στο κέντρο επιλέξτε την ταχεία Aeroexpress, η οποία συνδέει χωρίς ενδιάμεσες στάσεις το αεροδρόμιο με το σταθμό μετρό Paveletsky (διάρκεια διαδρομής 40-45 λεπτά, κόστος εισιτηρίου 320 ρούβλια). 

Καθώς και με τακτικά δρομολόγια με τα τρένα του προαστιακού Paveletsky, για κατεύθυνση στην Μόσχα. (διαρκεί 65 έως 70 λεπτά και κοστίζει 99 ρούβλια).Πολλές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, λεωφορεία και ταξί για την πόλη και τα προάστια της Μόσχας είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο.


Sheremetyevo International Airport (SVO)

Το διεθνές αεροδρόμιο Sheremetyevo αποτελεί την κύρια βάση του εθνικού αερομεταφορέα Aeroflot και διαθέτει πέντε Terminals. Βρίσκεται 28 χλμ βορειοδυτικά από το κέντρο της Μόσχας στο Κίμκι και 11 χλμ από την περιφερειακή οδό που οδηγεί στην πόλη. Διαθέτει πέντε Terminals.


Sheremetyevo International Airport (SVO)Συγκοινωνία:Στα Terminals θα βρείτε ταξί για τη μετακίνηση σας στο κέντρο. Τα λεωφορεία 851C (εξπρές), 851, 817, 948, 949, μεταφέρουν τους επιβάτες από τα Terminals σε κεντρικούς σταθμούς μετρό.
Υπάρχει επίσης η ταχεία Aeroexpress η οποία συνδέει το αεροδρόμιο με το σιδηροδρομικό σταθμό Belorussky (η οικονομική θέση για έναν ενήλικα κοστίζει 300 ρούβλια). Τα Terminals συνδέονται μεταξύ τους με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων.


Στις 10 Ιουνίου 2008, ένας σιδηροδρομικός σταθμός 60.000 τετραγωνικών μέτρων άνοιξε μπροστά στο Terminal F, με άμεση εξυπηρέτηση από το σταθμό Savyolovsky.

Από τις 28 Αυγούστου 2009, η γραμμή επεκτάθηκε στον σταθμό Belorussky, και μέχρι το 2015, προβλέπεται ότι ένα νέο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό θα εξυπηρετήσει και τα τρία κύρια αεροδρόμια της Μόσχας. 


Πολλές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, και ταξί για την πόλη και τα προάστια της Μόσχας είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο.


Vnukovo International Airport (VKO)

Το αεροδρόμιο Vnukovo International Airport (VKO), βρίσκεται 28 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μόσχας. Το αεροδρόμιο έχει δύο terminal (Terminal A και Terminal B). 
Το Αεροδρόμιο είναι εξοπλισμένο με μια αίθουσα VIP, το οποίο χρησιμοποιείται από πολλούς πολιτικούς ηγέτες και σημαντικούς ανθρώπους που επισκέπτονται τη Ρωσία.

Η σιδηροδρομική γραμμή Aeroexpress συνδέει απευθείας το αεροδρόμιο Vnukovo με το κέντρο της πόλης της Μόσχας.

Αρκετές υπηρεσίες ταξί και ενοικίασης αυτοκινήτων για την πόλη και τα προάστια της Μόσχας είναι διαθέσιμα στο αεροδρόμιο.

Vnukovo International Airport (VKO)


* Αναζητήστε αεροπορικά εισιτήρια για Μόσχα με απευθείας πτήσεις της Aeroflot τόσο από Αθήνα, όσο και από Ηράκλειο, Λάρνακα, ή Θεσσαλονίκη. Η Aeroflot προσγειώνεται στο Sheremetyevo.

Η Aegean Airlines πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσγειώνεται στο Domodedovo.

Η Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται και με πτήσεις της Vim Airlines, ενώ από Λάρνακα αναχωρεί και η Cyprus Airways (διάρκεια πτήσης τεσσερισήμισι ώρες). 


Η Μόσχα βρίσκεται 1 ώρα μπροστά από την ώρα Ελλάδας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση