• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Αίγυπτο - Κάιρο

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Καΐρου είναι 2 ώρες περίπου.
photo "Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου"

Αίγυπτος με πρωτεύουσα το Κάιρο, το οποίο Βρίσκεται κοντά στο Δέλτα του Νείλου, και με την Αλεξάνδρεια να είναι η δεύτερη πρωτεύουσα της σύγχρονης Αιγύπτου, η οποία ιδρύθηκε το 331 π.Χ. από τον Αλέξανδρο τον Μέγα. 
Η Αλεξάνδρεια απέχει από το Κάιρο γύρω στα 240 χλμ.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Καΐρου Cairo International Airport (CAI) βρίσκεται 22 χλμ βορειοανατολικά από το κέντρο της πόλης και 40 χλμ από τις εμβληματικές Πυραμίδες της Γκίζας. 

Ο αερολιμένας έχει δύο Terminal: Το Terminal 1 είναι και γνωστό ως το «Παλιό Αεροδρόμιο», ενώ το Terminal 2 αποκαλείται «Νέο Αεροδρόμιο». 

Συγκοινωνία:
Υπάρχει ολοήμερη σύνδεση μεταξύ τους χωρίς χρέωση ανά τριάντα λεπτά. Οι επιβάτες που φτάνουν στο αεροδρόμιο του Καίρου μπορούν να μεταβούν στο κέντρο της πόλης με ταξί, λεωφορείο ή με το “Cairo Airport Shuttle Bus”. 
Το αεροδρόμιο διαθέτει εξαιρετικά σύγχρονες υποδομές με ευκολίες για επιβάτες με κινητικά προβλήματα, όπως ειδικές θέσεις παρκινγκ και ειδικές υπηρεσίες στον έλεγχο διαβατηρίων. 

Ταξιδέψτε από Αθήνα προς Κάιρο με απευθείας πτήσεις των Olympic Air και Egypt Air σε δύο ώρες. Από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και τα υπόλοιπα αεροδρόμια της Ελλάδας φθάνετε στο Κάιρο με ανταπόκριση στην Αθήνα.

Από Λάρνακα εξυπηρετείστε με δρομολόγια της Egypt Air (διάρκεια πτήσης μία ώρα & τριάντα λεπτά).

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Καΐρου είναι 2 ώρες περίπου.


Το Κάιρο βρίσκεται 1 ώρα πίσω, από την ώρα της Ελλάδας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση