• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Μάλτα.

Η Μάλτα είναι ένα μικρό και πυκνοκατοικημένο νησιωτικό κράτος που αποτελείται από ένα αρχιπέλαγος εφτά νησιών στο μέσο της Μεσογείου, βρίσκεται ακριβώς νότια της Σικελίας, με πρωτεύουσα την Βαλέτα.
Η μέση διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μάλτας είναι περίπου 2 ώρες.

Το αεροδρόμιο της Μάλτα "Malta International Airport (MLA)" είναι το μοναδικό αεροδρόμιο του νησιού και εξυπηρετεί 3,5 εκατομμύρια επιβάτες για Ευρωπαϊκούς και μη προορισμούς. Παραβλέποντας το μικρό του μέγεθος, το αεροδρόμιο έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία. 

Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην περιοχή Λούκα και απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από την Πρωτεύουσα Βαλέτα. Λέγετε και Luqa Airport, ή Valletta Airport.

Από Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εκτελούνται, απευθείας πτήσεις προς Μάλτα, τις οποίες προσφέρει η Air Malta.
Πτήσεις με ενδιάμεσους σταθμούς εκτελούν οι εταιρίες Alitalia, Brussels Airlines, Lufthansa, Emirates, British Airways, Aegean Airlines, Olympic Air, Swiss.

Από την Λάρνακα, πραγματοποιούνται πτήσεις προς Μάλτα χωρίς ενδιαμέσους σταθμούς από τις αεροπορικές εταιρείες Air Malta και Emirates. Η πτήση διαρκεί λιγότερο από δυο ώρες και τα δρομολόγια εκτελούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Εναλλακτικά, πτήσεις με ανταπόκριση προσφέρουν οι αεροπορικές, Lufthansa, SAS, JAT, Aegean Airlines, Alitalia, Austrian Airlines.


Συγκοινωνία:

Στην Μάλτα, οι μετακινήσεις από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης πραγματοποιούνται με ταξί ή λεωφορεία. Τα ταξί, έχουν προκαθορισμένες τιμές για τους αντίστοιχους προορισμούς. Πιο συγκεκριμένα, από το αεροδρόμιο μέχρι την Valletta (η πρωτεύουσα του κράτους), η διαδρομή κοστίζει γύρω στα 15 ευρώ.  
Εναλλακτική επιλογή αποτελούν τα δημόσια λεωφορεία.
Οι απευθείας γραμμές Χ1 έως και Χ7 πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της πόλης αλλά και σε άλλες πόλεις του κράτους.


Η Μάλτα βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση