• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Κατάρ.

Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Ντόχα είναι 4 ώρες περίπου.
photo "Doha International Airport (DOH)"

Το Κράτος του Κατάρ είναι ένα ανεξάρτητο εμιράτο της Μέσης Ανατολής, που καταλαμβάνει τη χερσόνησο Κατάρ, επί της ανατολικής ακτής της Σαουδικής Αραβίας. Πλούσιο σε πετρελαιοπηγές, έχει ένα από τα υψηλότερα κατά κεφαλή εισοδήματα στον κόσμο. Πρωτεύουσα και κυριότερος λιμένας της χώρας είναι η Ντόχα (Doha).

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα, Doha International Airport (DOH), ο βασικός κόμβος της Qatar Airways, εξυπηρετεί πτήσεις 23 τοπικών και διεθνών αεροπορικών εταιρειών. Εξυπηρετεί, επίσης, έναν αριθμό μεταφορικών και τσάρτερ αερογραμμών.

Μόλις 5 km από το κέντρο της Ντόχα, διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις για ψώνια, φαγητό και χαλάρωση, που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όσο περιμένετε την πτήση σας Οι επιβάτες θα βρουν, επίσης, ιδιαίτερα χρήσιμη τη δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi και άλλα πολλά.

Απευθείας πτήσεις Qatar Airways από Ελλάδα
Αθήνα-Ντόχα (2 πτήσεις καθημερινά), Αθήνα-Νέα Υόρκη

Πτήσεις Qatar Airways με ενδιάμεσο σταθμό την Ντόχα
Από Αθήνα προς : Μπανγκόκ, Ντουμπάι, Πουκέτ, Μπαλί, Δελχί, Γιοχάνεσμπουργκ, Βομβάη, Κο Σαμούι, Μανίλα, Σιγκαπούρη, Μπάκολοντ, Μάλε, Τζακάρτα, Κολόμπο, Σανγκάη, Χόνγκ Κόνγκ.


Η μέση διάρκεια των πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Ντόχα είναι 4 ώρες περίπου.


Το Κατάρ έχει την ίδια ώρα με την Ελλάδα.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση