• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ρουμανία - Βουκουρέστι

Η μέση διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Βουκουρεστίου είναι 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου.
photo "Henri Coanda International Airport"

Το διεθνές αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, του οποίου η επίσημη ονομασία από το 2004 είναι Henri Coanda International Airport (OTP), ήταν ευρέως γνωστό ως Bucharest Otopeni International Airport, από την ομώνυμη πόλη στην οποία βρίσκεται.
Το αεροδρόμιο “Otopeni” σε απόσταση 17 χλμ περίπου βορειοδυτικά από το Βουκουρέστι είναι το σημαντικότερο και πιο πολυσύχναστο της Ρουμανίας.

Το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου διαθέτει ένα Terminal με δύο κύρια κτήρια για τις αναχωρήσεις και τις αφίξεις διεθνών και μη πτήσεων.

Συγκοινωνία:
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στο Βουκουρέστι μπορούν να μεταβούν στο κέντρο της πόλης με ταξί και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο (αυτοκινητόδρομος Α3). Επίσης λειτουργούν δύο γραμμές λεωφορείων, οι οποίες συνδέουν το αεροδρόμιο με το κέντρο της πόλης (γραμμή 783) και το σιδηροδρομικό σταθμό Gara de Nord (γραμμή 780).

Υπάρχουν τακτικά δρομολόγια λεωφορείων που οδηγούν στο σταθμό των τρένων, στα 900 μέτρα περίπου μακριά από το αεροδρόμιο. Από κει ο επιβάτης μπορεί με το ίδιο εισιτήριο να μετακινηθεί ως το σταθμό Gara de Nord.

Πετάξτε με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Βουκουρέστι. Η Olympic Air πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από Αθήνα (σε μια ώρα και σαράντα λεπτά).

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ρουμανίας Tarom σας ταξιδεύει απευθείας τόσο από Αθήνα, όσο και από Θεσσαλονίκη (σε μια ώρα και είκοσι λεπτά) & Λάρνακα (σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά).
Εναλλακτικά ταξιδέψτε μέσω Κωνσταντινούπολης (Turkish Airlines), Μονάχου (Lufthansa) ή Ρώμης (Alitalia).

Η Ρουμανία βρίσκεται στην ίδια ζώνη ώρας με την Ελλάδα.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση