• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Bibury: Ένα Πανέμορφο Αγγλικό Χωριό.

Bibury: Ένα Πανέμορφο Αγγλικό Χωριό.
Κοντά στον ποταμό Coln στη γεμάτη λόφους Κεντρική Αγγλία, στην επαρχία του Γκλούστερσαιρ, βρίσκεται το χωριό Bibury, διάσημο για τα μεσαιωνικά σπίτια και το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο που το περιβάλλει. 
Από αρκετούς θεωρείται ως το πιο όμορφο χωριό στην Αγγλία. Τα χρωματιστά γραφικά, πέτρινα σπίτια χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα, η εκκλησία Saxon της Παναγίας και ένα ιχθυοτροφείο που λειτουργεί ακόμη από το 1902, είναι μερικά από τα αξιοθέατα του χωριού που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο William Morris αποκάλεσε το Bibury το "ωραιότερο χωριό της Αγγλίας" και φαίνεται να έχει δίκιο! Τα πρώτα σπίτια χτίστηκαν το 1380 και προορίζονταν για αποθήκευση μαλλιού μοναστηριών. 
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 17ο αιώνα να δημιουργηθεί ένα χωριό υφαντικής. 
Τα υπέροχα πέτρινα σπιτάκια διατηρούν μέχρι σήμερα όλα τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος. Περιδιαβαίνοντας το χωριό μοιάζει με ταξίδι στο χρόνο!
Bibury: Ένα Πανέμορφο Αγγλικό Χωριό.
Το πιο φωτογραφημένο σημείο είναι το Arlington Row, μια σειρά από πέτρινα κτίσματα του 14ου αιώνα που μετατράπηκαν σε κατοικίες υφαντριών της δεκαετία του 1600.

Πώς να πάτε: Ο πλησιέστερος σταθμός του τρένου για το Bibury είναι 20 χλμ. μακριά, στο Kemble. Πολλά τρένα κάνουν αυτό το ταξίδι σε 80 λεπτά από το σταθμό Paddington του Λονδίνου.

το Bibury είναι γεμάτο τουρίστες από όλο τον κόσμο που θαυμάζουν τα ιστορικά κτίρια όπως το Arlington Row και απολαμβάνουν το γραφικό σκηνικό του ποταμού Coln που κυλάει ήρεμα δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

Το χωριό στον Χάρτη.


Δείτε εικόνες. Κλικ επάνω στις εικόνες για μεγένθυση.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση