• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βουλγαρία - Σόφια

Η Σόφια (πρωτεύουσα της Βουλγαρίας), απέχει αεροπορικώς λιγότερο από μίαμιση ώρα από την Αθήνα και συνδέεται απευθείας με πτήσεις τριών αεροπορικών εταιρειών: της Ολυμπιακής, της Aegean Airlines και της Bulgarian Air. 

Sofia Airport (SOF) ή Sofia-Vrazhdebna Airport είναι ο κύριος αερολιμένας της Βουλγαρίας. Το αεροδρόμιο βρίσκεται 10 km από το κέντρο της Σόφιας και διαθέτει 2 Terminals.

Αν επιλέξετε πτήση με κάποια άλλη αεροπορική εταιρεία, τότε από την Αθήνα θα έχετε ανταπόκριση σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό και από εκεί θα αλλάξετε αεροσκάφος για τη Σόφια. 
Για παράδειγμα, οι πτήσεις που εκτελεί η Alitalia περιλαμβάνουν στάση στη Ρώμη ενώ εκείνες από την Czech Airlines σταματούν στην Πράγα.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι 1 ώρα και 15 λεπτά


Δεν υπάρχει καμία διαφορά ώρας μεταξύ των δύο χωρών μιας και η Βουλγαρία βρίσκεται στην ίδια χρονική ζώνη με την ώρα Ελλάδας (GMT +2).

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση