• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Τσεχία - Πράγα

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Πράγας είναι 2,5 ώρες.

Η Πράγα (πρωτεύουσα της Τσεχίας) και αποτελεί τη βάση για την αεροπορική εταιρεία Czech Airlines. Το αεροδρόμιο της είναι από τα μεγαλύτερα και πλέον δημοφιλή στην Ευρώπη και ονομάζεται Ruzyne.

Prague Vaclav Havel Airport (PRG), ή Prague Ruzyne International Airport (PRG). Το αεροδρόμιο βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πράγας.

Με την Αθήνα συνδέεται απευθείας από δρομολόγια της Czech Airlines, αλλά και της Ολυμπιακής. Πέρα από τις δύο αυτές αεροπορικές εταιρείες, υπάρχουν και πτήσεις προς την Πράγα που εμπεριέχουν έναν ενδιάμεσο σταθμό. Πολλές φορές μάλιστα αυτές είναι οικονομικότερες.

Αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν μη απευθείας πτήσεις προς την Πράγα είναι κυρίως οι LOT Airlines και Austrian Airlines. 
Με όλες αυτές τις αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις προς την Πράγα, απευθείας ή όχι, ο προορισμός αυτός θεωρείται από τους πολύ εύκολα προσβάσιμους από την Αθήνα.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Πράγας είναι 2,5 ώρες.


Η Τσεχία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT+0)


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση