• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
 • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

 • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

 • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

 • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Κύπρο.

Η πτήση Αθήνα - Λάρνακα διαρκεί περίπου 95 λεπτά και δεν υπάρχει διαφορά ώρας μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας.
photo

Η Λάρνακα είναι πόλη στην νοτιοανατολική ακτή της Κύπρου και η τρίτη σε μέγεθος πόλη του νησιού. Εκεί βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο, ο κυριότερος αερολιμένας της Κύπρου.
Larnaca International Airport (LCA)
Το αεροδρόμιο βρίσκεται 4 χλμ από το κέντρο της Λάρνακας.


Πτήσεις από Αθήνα προς Λάρνακα εκτελούνται καθημερινά από πληθώρα αεροπορικών εταιρειών και είναι είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσο σταθμό.
  Αθήνα-Λάρνακα απευθείας πτήσεις εκτελούν καθημερινά οι αεροπορικές εταιρίες
  Olympic Air
  Cyprus Airways
  Aegean Airlines

  Αθήνα-Λάρνακα με ενδιάμεσους σταθμούς
  Πτήσεις με ενδιάμεσους σταθμούς από Αθήνα προς Λάρνακα πραγματοποιούν οι αεροπορικές εταιρείες : Olympic Air, Aegean Airlines, Cyprus Airways, TAROM, BMI, Lufthansa, Aeroflot, Austrian Airlines,Swiss, British Airways, Turkish Airlines, Air Malta, Middle East Airlines, LOT, Egyptair, Jat Airways,Bulgaria Air, και Alitalia.

Η πτήση Αθήνα - Λάρνακα διαρκεί περίπου 95 λεπτά και δεν υπάρχει διαφορά ώρας μεταξύ Αθήνας και Λάρνακας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση