• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ελβετία - Γενεύη

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Γενεύης είναι 2,5 ώρες.

Γενεύη (Είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ελβετία, μετά από τη Ζυρίχη). Το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης γνωστό και ως Cointrin Airport (GVA) βρίσκεται 4 χλμ περίπου βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης

Απευθείας αεροπορική σύνδεση με την πόλη της Γενεύης στην Ελβετία πραγματοποιείται από την Ολυμπιακή και την Swiss Air και αποτελεί τον πιο άνετο τρόπο να ταξιδέψετε σε αυτό τον προορισμό από την Αθήνα

Η Swiss Air προσφέρει επίσης πτήσεις που εμπεριέχουν ως ενδιάμεσο σταθμό τη Ζυρίχη, ιδιαίτερα στο δρομολόγιο της επιστροφής σας στην Αθήνα. Άλλες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν εξίσου πτήσεις με ανταπόκριση, όπως η Alitalia στη Ρώμη και η Austrian Airlines στη Βιέννη. 

Η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο συνδέονται με τη Γενεύη με συνδυασμούς και ανταποκρίσεις πτήσεων των Aegean Ailines & Olympic Air με Swiss Air (μέσω Αθήνας, Ζυρίχης), ή Austrian Airlines (μέσω Βιέννης), Alitalia (μέσω Ρώμης) κ.α.

Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για την πτήση σας στη Γενεύη, το αεροδρόμιο το οποίο θα προσεγγίσετε είναι το Cointrin, το οποίο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία εξαιτίας της κοντινής του απόστασης από τα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας.

Η βόρεια πλευρά του αεροδρομίου εκτείνεται κατά μήκος των γαλλο-ελβετικών συνόρων επομένως το αεροδρόμιο της Γενεύης εξυπηρετεί και τις δύο χώρες. Μεταβείτε στο κέντρο της Γενεύης (Geneva Cornavin Station) με τρένο (CFF) σε μόλις 6 λεπτά.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Γενεύης είναι 2,5 ώρες. 


Η Ελβετία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 1).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση