• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ισπανία - Μαδρίτη - Βαρκελώνη

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μαδρίτης είναι 3,5 ώρες.
Barajas. Μαδρίτη

Η Μαδρίτη (πρωτεύουσα της Ισπανίας), συνδέεται με την Αθήνα απευθείας με πτήσεις της Aegean αλλά και της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Iberia. 
Όλα τα δρομολόγια προς Μαδρίτη προσεγγίζουν το διεθνές αεροδρόμιο της Μαδρίτης, το Barajas, Madrid–Barajas Airport (MAD) το οποίο βρίσκεται 13 χλμ βορειοανατολικά της πόληςΕίναι ο κύριος διεθνής αερολιμένας της Μαδρίτης.


Οι επιβάτες που επιθυμούν αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έχουν υποχρεωτικά στην πτήση τους ανταπόκριση είτε στην Αθήνα είτε σε ευρωπαϊκές πόλεις του εξωτερικού. 

Πέρα από τις απευθείας πτήσεις αυτών των αεροπορικών εταιριών μπορείτε να πετάξετε στη Μαδρίτη και με δρομολόγια που περιλαμβάνουν κάποιον ενδιάμεσο σταθμό. Τέτοιες πτήσεις εκτελούν οι:
Czech Airlines (μέσω Πράγας), 
British Airways (μέσω Λονδίνου) 
Alitalia (μέσω Ρώμης). 

Αμέσως μετά την προσγείωση της πτήσης σας μπορείτε να μετακινηθείτε με το μετρό που φτάνει ως το αεροδρόμιο και να προσεγγίσετε το κέντρο της Μαδρίτης σε λίγα μόνο λεπτά.


Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Μαδρίτης είναι 3,5 ώρες. 

Η Ισπανία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1).

El Prat. Βαρκελώνη
Πτήσεις από Ελλάδα προς Ισπανία.

H Βαρκελώνη, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας μετά τη Μαδρίτη, έχει πληθυσμό 1.615.908 κατοίκους και αποτελεί ένα σημαντικό μεσογειακό λιμάνι και ταυτόχρονα σημαντικό καλλιτεχνικό κέντρο. 

Διαθέτει ένα αεροδρόμιο, το αεροδρόμιο El Prat, το οποίο βρίσκεται 10χλμ. νοτιοδυτικά του κέντρου της πόλης. Από την Αθήνα, οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν απευθείας πτήσεις προς τη Βαρκελώνη είναι η Aegean, η Iberia και η Vueling, που αποτελεί θυγατρική της τελευταίας. 

Πτήσεις από Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό κάποια ευρωπαϊκή πόλη, πραγματοποιούν διάφορες εταιρίες μεταξύ των οποίων η Lufthansa, Swiss, Alitalia και Czech. Πολύ συχνές πτήσεις συνδέουν τη Βαρκελώνη με το αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση