• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ηνωμένο Βασίλειο - Λονδίνο

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου που θα επιλέξετε είναι 3,5 ώρες.
photo (Heathrow)

Το Λονδίνο (πρωτεύουσα της Μ.Βρετανίας) έχει 5 αεροδρόμια: Το Διεθνές Αεροδρόμιο Heathrow (LHR) βρίσκεται 32 χλμ δυτικά του κέντρου της πόλης και είναι ο μεγαλύτερος αερολιμένας του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Το Gatwick (LGW) βρίσκεται 45 χλμ νότια του κέντρου, ενώ το Stansted (STN) είναι 48 χλμ βορειανατολικά. Λίγο πιο μακριά, 57 χλμ βόρεια του κέντρου, βρίσκεται το Luton (LTN)
Το μικρότερο και πιο κεντρικό αεροδρόμιο είναι αυτό του City (LCY), το οποίο εξυπηρετεί κυρίως επιχειρηματίες που ταξιδεύουν με ιδιωτικά αεροσκάφη. 
Το Heathrow είναι το τρίτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο παγκοσμίως όσον αφορά στη διεθνή κίνηση επιβατών.

(Gatwick)
Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου που θα επιλέξετε είναι 3,5 ώρες.

Όλα τα αεροδρόμια προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και έχουν διακριθεί κατά καιρούς από διάφορους φορείς. Συνδέονται εύκολα με το κέντρο του Λονδίνου με τα ΜΜΜ  αλλά και μεταξύ τους.

Μέσα μαζικής μεταφοράς:


- Το τρένο "Heathrow Express" με καθημερινές αναχωρήσεις από τις 05:00 ως τις 23:45 είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φτάσετε στο κέντρο του Λονδίνου (Paddington). Τα τρένα φεύγουν από τα Terminal 1,3 & 5 και φθάνουν στο Λονδίνο σε μόλις 15 λεπτά.

Για τους επιβάτες του Terminal 4 υπάρχει δωρεάν σύνδεση με το σταθμό αναχωρήσεων (Heathrow Central) ανά τέταρτο και η απόσταση είναι μόλις 4 λεπτά.

- Αν προτιμάτε το μετρό, θα επιβιβαστείτε στη γραμμή Piccadilly, η οποία συνδέει το αεροδρόμιο με το σταθμό "Piccadilly Circus". (Κόστος εισιτηρίου 5 λίρες-διάρκεια ταξιδιού 50 λεπτά).

- Τα πούλμαν "National Express" αναχωρούν από το αεροδρόμιο προς τον "Victoria Coach Station" με κόστος 5 λίρες για τις απλές διαδρομές και 9 λίρες για τις διαδρομές μετ' επιστροφής. Η ώρα άφιξης ποικίλλει (από 50 λεπτά ως 1 ώρα & 30 λεπτά) αναλόγως με τη διαδρομή.

- Τα N9 Night Buses αναχωρούν από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 05:30 ανά 30 λεπτά και φθάνουν σε 65 λεπτά στην Trafalgar Square. (Κόστος εισιτηρίου 2,20 λίρες).

- Το ταξί από Heathrow ενδέχεται να κοστίζει από 50-80 λίρες αναλόγως με τον προορισμό.

- Μεταβείτε αντίστοιχα στο κέντρο του Λονδίνου από το αεροδρόμιο Gatwick με το τρένο "Gatwick Express" (κόστος εισιτηρίου 17,90 λίρες και σε μόλις 30 λεπτά φθάνετε στο "Victoria Station"), με το λεωφορείο "National Express" (κόστος διαδρομής 7,50 λίρες) ή ταξί.

(Το Λονδίνο και γύρω γύρω τα αεροδρόμια.)


Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Λονδίνου που θα επιλέξετε είναι 3,5 ώρες.

Η Αγγλία βρίσκεται 2 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 0).

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση