• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πληροφορίες για τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα

Πριν απο το ταξίδι σας στο εξωτερικό, ελέγξτε αν μπορείτε να ταξιδέψετε με την ταυτότητά σας ή αν χρειάζεται διαβατήριο ή και βίζα. Όταν το ταξίδι είναι εντός χωρών της συνθήκης Σέγκεν, ταξιδεύετε με την ταυτότητά σας. Στους υπόλοιπους προορισμούς, χρειάζεστε διαβατήριο και σε κάποιους είναι απαραίτητη και η βίζα.
Πτήσεις Εσωτερικού
Για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται να έχετε μαζί σας στον έλεγχο ταυτότητα ή διαβατήριο.
Για παιδιά που ταξιδεύουν σε πτήσεις εσωτερικού, συνιστώμενα είναι το βιβλιάριο υγείας ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο αν υπάρχει.

Πτήσεις Εξωτερικού Στην Ζώνης Σένγκεν
Τη συνθήκη του Σένγκεν έχουν υπογράψει 24 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία, Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, και Μάλτα (22 μέλη της ΕΕ, συν Νορβηγία και Ισλανδία).

Κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 27 χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Κύπρος, Λεττονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία.

*Ευρωζώνη ονομάζεται μια ομάδα χωρών, οι οποίες έχουν οικειοθελώς καταργήσει το εθνικό τους νόμισμα και το έχουν αντικαταστήσει με το ευρώ. Αυτές είναι 17 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1) Για τις πτήσεις σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν υπογράψει τη συνθήκη Σένγκεν, πρέπει να επιδείξετε στον έλεγχο ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο νέου τύπου.


2) Τα παιδιά που ταξιδεύουν εντός της ζώνης Σένγκεν χρειάζονται διαβατήριο νέου τύπου σαν έγγραφο αναγνώρισης. Ειδικά για τις πτήσεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρκεί το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας νέου τύπου, αν υπάρχει.
Πτήσεις Εξωτερικού Εκτός ζώνης Σένγκεν
Στις πτήσεις εξωτερικού σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν έχουν υπογράψει τη συνθήκη Σένγκεν και σε όλες τις τρίτες χώρες, χρειάζεστε διαβατήριο νέου τύπου.
Τα παιδιά που ταξιδεύουν εκτός ζώνης Σένγκεν και σε τρίτες χώρες, χρειάζονται επίσης διαβατήριο νέου τύπου σαν έγγραφο αναγνώρισης.

Διαβατήρια
Για την έκδοση του διαβατηρίου μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού ετοιμάσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Χρειάζονται μόλις λίγες ημέρες για να εκδοθεί, σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να γίνει και αυθημερόν. 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε στο Γραφείο Ελέγχου Διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας που στεγάζεται στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, τηλ: 210-3530000 ή στην ιστοσελίδα passport.gov.gr
VISA
Όταν ξεκινάτε την οργάνωση του ταξιδιού σας, το πρώτο με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθείτε είναι εάν απαιτείται VISA (Βίζα) για τη χώρα εισόδου ή αν το ταξίδι σας περιλαμβάνει περισσότερες από μία χώρες, αν απαιτείται VISA σε κάθε μία από αυτές ξεχωριστά. 
Να θυμάστε ότι είναι πάντα δική σας ευθύνη να διαθέτετε έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα. Διαβάστε εδώ

Κάθε χώρα έχει τους δικούς της κανόνες για τους επισκέπτες διαφορετικών εθνικοτήτων. Σε ορισμένες χώρες για παράδειγμα, το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει ισχύ τουλάχιστον άλλους 6 μήνες μετά την ημερομηνία εξόδου από τη χώρα. Άλλες χώρες χρειάζονται συγκεκριμένη VISA. 

Μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση για VISA στην πρεσβεία της χώρας που σκοπεύετε να επισκεφθείτε. 
Ορισμένες χώρες χορηγούν VISA κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο. 
Εάν ταξιδεύετε στις Η.Π.Α θα πρέπει να εκδώσετε το ESTA Τουλάχιστον 72 ώρες πριν το ταξίδι σας. Ενημερωθείτε από το υπουργείο εξωτερικού για ποιες χώρες χρειάζεται Βίζα εδώ ή εδώ Πρεσβείες.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση