• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ιταλία - Ρώμη

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Ρώμης που θα επιλέξετε είναι 2 ώρες και 15 λεπτά.

Η Ρώμη (πρωτεύουσα της Ιταλίας), συνδέεται με την Αθήνα αεροπορικώς με απευθείας πτήσεις της Alitalia, της Ολυμπιακής, της Aegean Airlines και της AirOne. Η πλειοψηφία των πτήσεων με προορισμό τη Ρώμη εξυπηρετούνται στο διεθνές αεροδρόμιο του Fiumicino ή αλλιώς (Leorardo da Vinci). 
Fiumicino – Leonardo da Vinci International Airport (FCO). Βρίσκεται 35 χλμ περίπου από το κέντρο της Ρώμης.

Υπάρχει και δεύτερο μικρότερο αεροδρόμιο στη Ρώμη, το Ciampino, που εκτελεί ορισμένες πτήσεις. Οι τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για τη Ρώμη, με κάποια από τις 4 αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν απευθείας συνδέσεις, είναι συνήθως αρκετά οικονομικές. 

Οι πτήσεις με άλλες εταιρείες που περιλαμβάνουν ενδιάμεσο σταθμό (π.χ. στη Βουδαπέστη ή το Μόναχο) δε συνηθίζονται γι' αυτό τον προορισμό και δε συμφέρουν, επειδή διαρκούν περισσότερο. 

Η Ιταλία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT + 1).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση