• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Η.Π.Α.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης είναι 8,5 ώρες.
photo (John F. Kennedy International Airport –JFK).

Νέα Υόρκη (Πρωτεύουσα των Η.Π.Α). Η πολυδιαφημισμένη μέσα από έντυπα και ταινίες Νέα Υόρκη δικαιώνει τη φήμη της και από κοντά. Είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. 

Ταξιδέψτε με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Νέα Υόρκη ώστε να περπατήσετε κατά μήκος του θρυλικού Central Park και της Fifth Avenue, να δοκιμάσετε γευστικά πιάτα (από χάμπουργκερ μέχρι sushi), στα εκπληκτικά εστιατόρια του Upper East Side και να περιηγηθείτε σε μια «άλλη Ελλάδα», στην ιστορική, ελληνική συνοικία της Astoria.

Η Νέα Υόρκη διαθέτει τρία αεροδρόμια (La Guardia, Newark, JFK) εκ των οποίων το ένα υποδέχεται απευθείας πτήσεις από Αθήνα. 
To John F. Kennedy International Airport (JFK). 
(βρίσκεται 35 χλμ. περίπου από το Μανχάταν, το κέντρο της Νέας Υόρκης).

Δρομολόγια:

Οι αεροπορικές εταιρείες που πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης είναι η Ολυμπιακή, η Delta Airlines και η American Airlines.

Όλες οι υπόλοιπες εταιρείες προσφέρουν πτήσεις προς Νέα Υόρκη, απλά θα περιέχουν στη διαδρομή τους τουλάχιστον ένα ενδιάμεσο σταθμό σε κάποιο άλλα αεροδρόμιο με συνηθέστερο το Heathrow στο Λονδίνο ή άλλους προορισμούς ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που εκτελεί την πτήση σας.

π.χ. 
Swiss Airlines μέσω (Ζυρίχης),
Alitalia μέσω (Ρώμης),
Air France (μέσω Παρισιού),
British Airways (μέσω Λονδίνου),
Lufthansa (μέσω Φρανκφούρτης) κτλ.

Η διάρκεια μιας πτήσης με ανταπόκριση ενδέχεται να είναι από δώδεκα με δεκατρείς ώρες περίπου.

Οι επιβάτες που αναχωρούν από Λάρνακα, ή από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και άλλες μεγάλες πόλεις, μπορούν να ταξιδέψουν ως τη Νέα Υόρκη με ανταπόκριση πτήσεων στην Αθήνα, ή και μέσω άλλων ενδιάμεσων προορισμών.

Συγκοινωνία:

Κατά την άφιξη σας στο αεροδρόμιο JFK σας προσφέρονται διάφορες επιλογές για τη μετακίνηση σας στο Μανχάταν, από ταξί και λιμουζίνα μέχρι τρένο, μετρό και λεωφορείο

Kατευθυνθείτε αμέσως στην πιάτσα των χαρακτηριστικών κίτρινων NYC Taxi Cabs. Ένας από τους πλέον οικονομικούς και οικολογικούς τρόπους για να μεταβείτε στο Μανχάταν είναι το Air Train JFK

Χωρίς κανένα άγχος για την κίνηση στους δρόμους, ταξιδέψτε με το Air Train JFK άνετα και οικονομικά, προς τις κύριες περιοχές της Νέας Υόρκης και του New Jersey. Το Air Train JFK σας συνδέει με τα “MTA New York City Transit subways & buses” 365 μέρες το χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο. 

Το κόστος της μετακίνησης σας ποικίλλει από 7,25 μέχρι 13,75 USD αναλόγως με την περιοχή στην οποία βρίσκεται το ξενοδοχείο σας.

Η Νέα Υόρκη βρίσκεται 7 ώρες πίσω από την ώρα Ελλάδας


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση