• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Γαλλία - Παρίσι

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Παρισιού που θα επιλέξετε είναι 3 ώρες και 15 λεπτά.
photo (Charles de Gaulle)

Το Παρίσι (πρωτεύουσα της Γαλλίας), είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες και μία πόλη που συνδέεται αεροπορικώς εύκολα και με πολλά σημεία. Διαθέτει 3 αεροδρόμια: 

- Το Charles de Gaulle (CDG) "Σαρλ ντε Γκωλ" επίσης γνωστό ως Roissy Airport είναι ένας από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς κόμβους στον κόσμο, και επίσης το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γαλλίας. Πήρε το όνομα του προς τιμήν του 18ου Προέδρου της Γαλλίας Σαρλ ντε Γκωλ. Βρίσκεται 25 χλμ από το Παρίσι.

- Το Orly(Ορλί). Paris Orly Airport (ORY) το οποίο βρίσκεται περίπου 13 χλμ από το κέντρο του Παρισιού.

- Και το Μποβέ (Beauvais) Tille Airport (BVA). Το οποίο βρίσκεται περίπου 85 χλμ από το κέντρο του Παρισιού. Περισσότερα για το Αεροδρόμιο Μποβέ.

Τα αεροδρόμια του Παρισιού είναι πολύ δημοφιλή από άποψη κίνησης. Ειδικά το αεροδρόμιο Charles de Gaulle είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη μετά το αεροδρόμιο Heatrhow και έχει 3 Terminals. 

Το αεροδρόμιο του Orly από την άλλη, είναι ελαφρώς μικρότερο διαθέτοντας 2 Terminals αλλά συνεργάζεται και αυτό με πληθώρα αεροπορικών εταιρειών. Κυρίως όμως εκτελούνται πτήσεις charter και πτήσεις low cost αεροπορικών εταιρειών, όπως η Vueling και η easyjet.

Ανάλογα και με την αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί την πτήση είτε προς το ένα είτε προς το άλλο αεροδρόμιο, μπορείτε να κάνετε και online check-in λίγες ώρες πριν την αναχώρησή σας.

photo (Orly)
Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Παρισιού που θα επιλέξετε είναι 3 ώρες και 15 λεπτά.

Φθηνές πτήσεις προς Παρίσι, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα εκτελούν για το αεροδρόμιο του Charles de Gaulle οι αεροπορικές Aegean Airlines, η γαλλική Air France και η Cyprus Airways.

Για το αεροδρόμιο του Orly, πτήσεις από Αθήνα εκτελεί η Iberia με στάση στη Μαδρίτη. 

Επίσης η Easy Jet έχει προγραμματισμένες πτήσεις από Αθήνα προς Orly τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Επίσης, υπάρχουν πτήσεις και με ενδιάμεσο σταθμό από άλλες αεροπορικές εταιρείες, όπως η Alitalia, Lufthansa, Czech Airlines.

Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πολλές πτήσεις εκτελούνται με προορισμό και τα δύο αεροδρόμια του Παρισιού, με στάση είτε στην Αθήνα (Ολυμπιακή και Aegean Airlines) είτε σε κεντρική ευρωπαϊκή πόλη (π.χ. Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ρώμη, Μιλάνο, Βουδαπέστη, Ζυρίχη, Πράγα κτλ). 

Αυτό εξαρτάται από την αεροπορική εταιρεία που πραγματοποιεί την πτήση σας. 
Από τη Λάρνακα, απευθείας πτήσεις στο Παρίσι εκτελεί η Cyprus Airways, ενώ πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό εκτελούν διάφορες εταιρίες όπως η Aegean, Czech, Lufthansa και άλλες.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του Παρισιού που θα επιλέξετε είναι 3 ώρες και 15 λεπτά. 


Η Γαλλία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση