• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Τυνησία.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Τύνιδας είναι 2 ώρες και 15 λεπτά.

Μεσογειακή ομορφιά, ρωμαϊκά αρχαιολογικά ευρήματα και αραβική κουλτούρα συνθέτουν το υπέροχο σκηνικό της πρωτεύουσας Τύνιδας, της Καρχηδόνας και των οάσεων που παρατάσσονται γεωγραφικά στην είσοδο της απέραντης ερήμου.



Η Τυνησία διαθέτει επτά αεροδρόμια (Μοναστίρ, Σφαξ, Τοζέρ κ.α.), εμάς όμως μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο αερολιμένας της Τύνιδας 
Carthage International Airport (TUN) καθώς είναι ο μόνος που συνδέει απευθείας την Ελλάδα με την Τυνησία. Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 8 χλμ από την πρωτεύουσα.

Εκτιμάται ότι το αεροδρόμιο της Τύνιδας εξυπηρετεί πάνω από ένα εκατομμύριο επιβάτες ετησίως, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε η τουριστική κίνηση αυξάνεται σημαντικά. 
Πλησίον του αεροδρομίου βρίσκονται πολυτελή ξενοδοχεία, τα οποία διαθέτουν πούλμαν για τη μετακίνηση σας από και προς την και από την πρωτεύουσα.

- Μπορείτε και με τα λεωφορεία της γραμμής SNT, κάθε 30 λεπτά από το αεροδρόμιο να βρεθείτε στην Πρωτεύουσα της Τυνησίας, την Τύνιδα.
Το κόστος είναι κάτι λιγότερο από 1 δηνάριο. Για διαφορά συναλλάγματος δείτε εδώ

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι το αεροδόμιο της Τύνιδας βρίσκεται πολύ κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας, ώστε σε περίπτωση που επισκέπτεσθε την Τυνησία έστω για λίγες ώρες, σας δίνεται η δυνατότητα με ένα ταξί να βρεθείτε στο σπουδαίο αυτό ιστορικό μέρος. 

Επίσης είναι ένας από τους σημαντικότερους αερολιμένες της Αφρικής καθώς σύμφωνα με πρόσφατες μετρήσεις αποτελεί το 10ο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της ηπείρου και εξυπηρετεί περί τα τέσσερα εκατομμύρια επιβατών ετησίως.

Ταξιδέψτε με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια για Τύνιδα, με τα φτερά του εθνικού αερομεταφορέα της χώρας, Tunisair! Από Αθήνα η απευθείας πτήση διαρκεί δύο ώρες και δεκαπέντε λεπτά, ενώ από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο ή Λάρνακα πετάτε με συνδυασμούς δρομολογίων μέσω Αθήνας ή Μιλάνου.


Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Τύνιδας είναι 2 ώρες και 15 λεπτά.

Η Τύνιδα βρίσκεται 2 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση