• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Ολλανδία - Το διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του 'Αμστερνταμ είναι 3 ώρες και 15 λεπτά.

Άμστερνταμ (πρωτεύουσα της Ολλανδίας) συνδέεται με την Αθήνα απευθείας με πτήσεις της της αεροπορικής εταιρείας KLM, αλλά και της Ολυμπιακής
Ανάλογα με την ώρα που σας εξυπηρετεί μπορείτε να επιλέξετε τα δρομολόγια της μίας ή της άλλης εταιρείας και να μεταβείτε στο Άμστερνταμ σε περίπου 3 ώρες, εύκολα και άνετα.

Τα αεροσκάφη προσεγγίζουν το διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, Schiphol. Amsterdam Airport Schiphol (AMS). Το αεροδρόμιο βρίσκεται περίπου 10 χλμ από το κέντρο του Άμστερνταμ, 
είναι από τα μεγαλύτερα της Βόρειας Ευρώπης και αποτελεί την έδρα της αεροπορικής εταιρείας KLM.

Πτήσεις προς το Άμστερνταμ εκτελούν και άλλες αεροπορικές εταιρείες με ενδιάμεσο σταθμό στη διαδρομή τους, όπως η Czech Airlines, η Alitalia, η Air France, KLM, καθώς και με τη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους transavia.

Από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ μπορείτε εύκολα να μεταβείτε και στις Βρυξέλλες με το τρένο, καθώς υπάρχει άμεση σιδηροδρομική σύνδεση και το ταξίδι διαρκεί περίπου 90 λεπτά.


Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο του 'Αμστερνταμ είναι 3 ώρες και 15 λεπτά.


Η Ολλανδία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT+1)


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση