• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα - Ντουμπάι

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο DXB του Ντουμπάι είναι 4 ώρες και 20 λεπτά.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούνται από 7 κρατίδια, η ένωση των οποίων διαμορφώθηκε το 1971. Το εξωτικό Ντουμπάι είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. 
Το Ντουμπάι είναι το μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι Dubai International Airport (DXB) είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Μέσης Ανατολής και βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ περίπου νοτιοανατολικά από το κέντρο της πόλης. Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι η κύρια βάση του αερομεταφορέα Emirates.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο DXB του Ντουμπάι είναι 4 ώρες και 20 λεπτά.

Πετάξτε από Αθήνα και Λάρνακα με φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ντουμπάι, με απευθείας πτήσεις της Emirates. Η πτήση διαρκεί τέσσερις ώρες & είκοσι πέντε λεπτά και τρεισήμισι ώρες αντίστοιχα. 

Από Θεσσαλονίκη ταξιδέψτε με συνδυασμό πτήσεων των Olympic Air & Emirates μέσω Αθήνας, ή με Turkish Airlines μέσω Κωνσταντινούπολης. 

Από Ηράκλειο επιλέξτε πτήσεις της Aegean Airlines σε συνδυασμό με Emirates μέσω Αθήνας ή Λάρνακας. 
Κάντε επίσης αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων για Ντουμπάι με τον αερομεταφορέα Qatar Airways μέσω Doha ή με τη Royal Jordanian μέσω Αμμάν.

Συγκοινωνία
Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι διαθέτει δύο Terminals σε δεκάλεπτη απόσταση μεταξύ τους, τα οποία συνδέονται με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων. 
Ακριβώς έξω από τα Terminals σταθμεύουν τα λεωφορεία 4,11,15, 33, 44, τα οποία εξυπηρετούν όσους θέλουν να μεταβούν στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. 
Ταξί επίσης λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ όσοι προτιμούν την ενοικίαση αυτοκινήτου, ακολουθούν τον αυτοκινητόδρομο D 89 με κατεύθυνση το Deira Corniche. 
Το μετρό (κόκκινη γραμμή από τα Terminals 1 & 3 και πράσινη γραμμή σε σύνδεση με το Terminal 2) λειτουργεί καθημερινά από τις 06:00 ως τις 22:15 εκτός της Παρασκευής (ωράριο 13:00-23:15).
* Κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού τα ωράρια του μετρό τροποποιούνται.

H διαφορά ώρας ανάμεσα στο Ντουμπάι και την Ελλάδα είναι κατά τους χειμερινούς μήνες 2 ώρες, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 1 π.χ.: Όταν στο Ντουμπάι είναι 12:00 το μεσημέρι, στην Ελλάδα είναι 10:00π.μ. το χειμώνα και 11:00π.μ. αντίστοιχα το καλοκαίρι.


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση