• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Τουρκία - Κωνσταντινούπολη

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.

Η Κωνσταντινούπολη, συνδέεται αεροπορικά με την Αθήνα με απευθείας πτήσεις τόσο της Ολυμπιακής όσο και της Turkish Airlines. 
Ταξιδέψτε απευθείας από Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη με Turkish Airlines και από Ηράκλειο με ανταποκρίσεις πτήσεων των Olympic Air & Aegean Airlines μέσω Αθήνας. 

Το αεροδρόμιο στην Κωνσταντινούπολη λέγεται Ataturk (TAV) και βρίσκεται στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης, 24 χλμ από το κέντρο της, δηλαδή την πλατεία Taksim, και 4 χλμ από τη θάλασσα.
Πτήσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες από την Αθήνα δεν είναι απευθείας, αλλά περιλαμβάνουν ενδιάμεσο σταθμό σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.


Συγκοινωνία.
Το διεθνές αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης συνδέεται με το κέντρο της πόλης πολύ εύκολα με το μετρό, αλλά και με τα λεωφορεία Havas. 
Μετακινηθείτε από το αεροδρόμιο ως την πλατεία Taksim με τα πούλμαν Havas Shuttle. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 40 λεπτά περίπου και το κόστος 10 τούρκικες λίρες.
Τα δρομολόγια των ΜΜΜ από το αεροδρόμιο προς την Πόλη είναι πολύ συχνά και το τελευταίο δρομολόγιο πραγματοποιείται στη 1 τα μεσάνυχτα. 
Τα λεωφορεία αναχωρούν μπροστά από το χώρο των αφίξεων.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι 1 ώρα και 15 λεπτά.


Η Τουρκία βρίσκεται στην ίδια χρονική ζώνη και δεν υπάρχει διαφορά από την ώρα Ελλάδας (GMT +2).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση