• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Βέλγιο - Βρυξέλλες

Οι Βρυξέλλες (πρωτεύουσα του Βελγίου), συνδέονται απευθείας με την Αθήνα με πτήσεις της Brussels Airlines, της Ολυμπιακής και της Aegean Airlines.
Υπάρχουν κι άλλες συνδέσεις μέσω άλλων αεροπορικών εταιρειών, που περιλαμβάνουν στάση σε ενδιάμεσο σταθμό στο δρομολόγιό τους. 
Τέτοιες πτήσεις εκτελούν:

η Swiss Air (στάση στη Ζυρίχη), 
η Lufthansa (μέσω Μονάχου ή Φρανκφούρτης), 
η Alitalia (μέσω Ρώμης), 
η Austrian Airlines (στάση στη Βιέννη) και άλλες. 
Πτήσεις προς τις Βρυξέλλες εκτελούνται και από τη Θεσσαλονίκη, αλλά όχι απευθείας. 


Η στάση σε μια πτήση από τη Θεσσαλονίκη γίνεται είτε στην Αθήνα, είτε σε κάποια πόλη της Κεντρικής Ευρώπης, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που την εκτελεί.

Το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών Brussels international Airport (BRU) βρίσκεται 13 χιλιόμετρα από το κέντρο των Βρυξελλών, και αποτελεί τη βάση για την αεροπορική εταιρεία Brussels Airlines και εξυπηρετεί εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο. 

Διαθέτει ένα τερματικό με δύο διαδρόμους, Α και Β, απ' όπου αναχωρούν και προσγειώνονται πτήσεις εσωτερικού όπως και πτήσεις εντός και εκτός Ευρώπης. 
260 αεροπορικές εταιρείες και 6.000 εργαζόμενοι απασχολούνται στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι περίπου 2,5 ώρες.


Το Βέλγιο βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση