• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Πτήσεις από Ελλάδα προς Αυστρία - Βιέννη

Η Βιέννη (πρωτεύουσα της Αυστρίας) φιγουράρει μέσα στους κορυφαίους προορισμούς για τουρίστες αναψυχής αλλά και για επαγγελματίες ταξιδιώτες, αφού η πόλη είναι διάσημη για τα συνέδρια που φιλοξενεί. 
Η σύνδεσή της με τη χώρα μας είναι συχνότατη. Απευθείας πτήσεις από την Αθήνα εκτελεί καθημερινά η αυστριακή αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines.


Επίσης, μπορείτε να φτάσετε στη Βιέννη και με πτήσεις από άλλες αεροπορικές εταιρείες, κάνοντας στάση σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη για παράδειγμα μέσω Ζυρίχης με την Swiss Air, μέσω Μονάχου ή Φρανκφούρτης με τη Lufthansa.
Η Austrian Airlines έχει ως βάση της το αεροδρόμιο Schwechat που είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.  Vienna International Airport (VIE)


Η διάρκεια των απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς το αεροδρόμιο της Βιέννης είναι 2,5 ώρες.


Η Αυστρία βρίσκεται 1 ώρα πίσω από την ώρα Ελλάδας (GMT +1).


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση