• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Turkish Airlines - Αεροπορικές Εταιρίες.

Turkish Airlines.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, ιδρύθηκε το 1933 και έχει ως βάση της το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Η Turkish Airlines διαθέτει 187 υπερσύγχρονα αεροσκάφη τύπου Airbus και Boeing με τον μέσω όρο ζωής τους να είναι 6,8 χρόνια και πραγματοποιεί δρομολόγια σε 181 πόλεις εξυπηρετώντας συνολικά 187 αεροδρόμια. Έχει λάβει πλήθος διακρίσεων για τις υπηρεσίες που προσφέρει, μεταξύ των οποίων και το βραβείο "Καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης" για το έτος 2011.

Προορισμοί.
Πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη.
Αθήνα-Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη


Πτήσεις προς Νέα Υόρκη.
Αθήνα-Νέα Υόρκη, Θεσσαλονίκη-Νέα Υόρκη
Η Turkish Airlines πραγματοποιεί μεταξύ άλλων πτήσεις και για τους προορισμούς Κέιπ Τάουν, Γιοχάνεσμπουργκ, Σάο Πάολο, Πεκίνο, Μπανγκόκ, Ντουμπάι, Κάιρο, Τόκιο.

Οι διεθνείς πτήσεις που πραγματοποιεί έχουν ως τελικό προορισμό πόλεις στην Ευρώπη, στη Βόρεια και Νότια Αμερική, στην Αφρική, τη Μέση και την 'Απω Ανατολή.

Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση