• Νέο! Για τους Έλληνες του Εξωτερικού. 
  • Μέχρι στιγμής η ενημέρωση που παρέχει το site για Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων αφορά όσους Διαμένουν στην Ελλάδα. Αφορά δηλαδή προσφορές από Ελλάδα για Εξωτερικό.

  • Μετά από αρκετά μηνύματα αναγνωστών (Ελλήνων του Εξωτερικού) για προσφορές από Εξωτερικό προς Ελλάδα, Αποφασίσαμε να τις εντάξουμε στην διαδικασία ενημέρωσης του site.

  • Θα μπορείτε να ψηφίσετε την Χώρα στην οποία διαμένετε και θέλετε να μαθαίνεται προσφορές προς την Ελλάδα. Πολύ απλά και με 2 βήματα μπορείτε να συμπληρώσετε αυτή την απλή Ανώνυμη φόρμα.

  • * Σημαντικό: Για την σωστότερη ενημέρωση, μόλις ψηφίσετε θα έχετε την δυνατότητα να αφήσετε ένα σχόλιο και να μας πείτε, ποια είναι η Πόλη διαμονή σας στο Εξωτερικό, αλλά και για που στην Ελλάδα συγκεκριμένα ενδιαφέρεστε να μαθαίνεται προσφορές.

Etihad Airways - Αεροπορικές Εταιρίες.

Etihad Airways.

Η Etihad Airways συστήθηκε ως ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τον Ιούλιο του 2003. και έχει ως βάση της, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι, πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Etihad Airways.

Το όνομά της εταιρείας αντικατοπτρίζει αυτό το πνεύμα: "Etihad» στα αραβικά σημαίνει «ενωμένη», και ως εκ τούτου, αποτελεί σύμβολο των δεσμών μεταξύ των επτά εμιράτων που αποτελούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Etihad Airways.

Η Etihad Airways, βραβεύτηκε με τον τιμητικό τίτλο της “Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο” για δεύτερη συνεχή χρονιά στα World Travel Awards (WTA).
Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κέρδισε τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας Μακρινών Ταξιδιών, στα 15α ετήσια βραβεία του βελγικού περιοδικού Travel, που πραγματοποιήθηκαν στην Αμβέρσα.

Etihad Airways.

Etihad Airways.

Η Etihad εκτελεί πτήσεις σε 84 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική. Οι προορισμοί που εξυπηρετεί η Etihad από Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία και με τις αεροπορικές Olympic Air και Μiddle Εast Αirlines, μεταξύ άλλων είναι οι παρακάτω:

Πτήσεις από Ελλάδα
Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Πεκίνο, Σανγκάη, Σύδνευ, Μελβούρνη


Πτήσεις από Κύπρο
Μανίλα, Μπανγκόκ, Σρι Λάνκα, Πεκίνο, Σανγκάη, Πακιστάν


Οι 10 κορυφαίοι προορισμοί επιβατών το 2012:

1. Μπανγκόκ
2. Μανίλα
3. Χίθροου Λονδίνου
4. Τζέντα
5. Σύδνεΰ
6. Παρίσι
7. Φρανκφούρτη
8. Μάνστεστερ
9. Ντόχα
10. Δουβλίνο


Τσεκάρετε Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων, στα Μεγαλύτερα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία του είδους. Κρατήσεις 24ώρες το 24άωρο.

Αεροπορικά

Εισιτήρια
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση
Αεροπορικά

Κράτηση